"Κόπηκε" η Ελεονώρα Μελέτη από τον Αlpha - Aυτοί είναι οι αντικαταστάτες της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2020 09:41 "Κόπηκε" η Ελεονώρα Μελέτη από τον Αlpha - Aυτοί είναι οι αντικαταστάτες της

Η εκπομπή Ώρα για μελέτη δεν θα ξαναπροβληθεί από τον Alpha - Aυτοί είναι οι αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτη.

Ραγδαίες αλλαγές από σήμερα στον Alpha μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο του σταθμού με την Ελεονώρα Μελέτη και την απόφαση να κοπεί η εκπομπή "Ώρα για Μελέτη" με συνοπτικές διαδικασίες.

Χωρίς καν να προλάβει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές.

Δυστυχώς, το εγχείρημα της παρουσιάστριας στην πρωινή ζώνη μετά από 8 χρόνια, όχι μόνο δεν στέφθηκε από επιτυχία, αλλά της κόστισε και τη συνεργασία της με το κανάλι.

Και ενώ όλοι ανέμεναν σήμερα την δημοσίευση ανακοίνωσης από τον Alpha για την αλλαγή στο πρόγραμμα, στο site του καναλιού έχει γίνει ήδη η αλλαγή στο πρόγραμμα, που αναφέρει ότι το δίωρο 11.00- 13.00 θα αναλάβουν τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι του σταθμού, η Βίκυ Χαντζή, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Μαρία Νικόλτσιου με την εκπομπή Alpha Παντού.

Η Ώρα για μελέτη δεν υπάρχει πουθενά.

Η επιβεβαίωση της Τσιμτσιλή

Σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε για το θέμα:

"Επειδή χθες διάβασα και άκουσα ότι είπε η Ναταλία Γερμανού ότι εγώ θα μιλήσω σήμερα για τη Μελέτη, και με έπαιρναν και από τον σταθμό να με ρωτήσουν τι και πώς. Δεν θα πω κάτι και δεν έχω να πω και κάτι. Όταν κάτι συμβαίνει στον σταθμό σου, δεν μπορείς και λόγω κομψότητας και λόγω επαγγελματισμού να συζητήσεις.

Δεν ξέρω το παρασκήνιο, δεν ξέρω τις λεπτομέρειες και δεν με αφορά το θέμα. Όταν παίζει ένα τηλεοπτικό θέμα, αν θες να το παίξεις σωστά πρέπει να έχεις και όλες τις πλευρές. Εγώ επειδή εργάζομαι εδώ, δεν μπορώ να υποστηρίξω όλες τις πλευρές. Οπότε φυσικά, δεν έχω και δεν θα πω τίποτα".

"Εύχομαι να είναι όλα για καλό των εμπλεκομένων και όποιος έχει να πει κάτι, θα το πει. Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτή".

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού

Χθες η Ναταλία Γερμανού μίλησε για το θέμα αναφέροντας:

"Είναι κάτι που θα συμβεί αύριο, θα το δουν οι τηλεθεατές να συμβαίνει αύριο, απλώς δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση με δελτίο Τύπου. Δεν είναι κρυφό νομίζω, γράφτηκε σε όλα τα site, υπήρχαν πολλά θέματα, δεν ήταν ούτε αυτό κρυφό, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε εμείς ούτε η Ελεονώρα ούτε το κανάλι.

Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο, στην πορεία έπαψε να είναι πολύ όμορφο. Και στον έρωτα συμβαίνει, ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά δεν σου βγαίνει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν βγήκε, τελείωσε, θα δουν κάτι άλλο οι τηλεθεατές αύριο".

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση