GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε - "Aυτή η εικόνα είναι φτηνή"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 11:36 GNTM Spoiler: Αυτή η παίκτρια αποχωρεί απόψε - "Aυτή η εικόνα είναι φτηνή"

Δείτε ποια παίκτρια θα κληθεί να αποχωρήσει απόψε από το σπίτι του GNTM. Η δοκιμασία με τα εσώρουχα και οι... ταραξίες.

Μετά τη χθεσινή επιστροφή τεσσάρων παικτών που είχαν αποχωρήσει από το παιχνίδι, οι ισορροπίες άλλαξαν και πάλι στο GNTM.

Οι περισσότεροι από τους παλιούς δεν είδαν με καλό μάτι τις επιστροφές και φαίνεται πως αποσυντονίστηκαν...

Ωστόσο, οι 4 παίκτες μπήκαν με ορμή με τον Ηρακλή να σαρώνει με την πρώτη του εμφάνιση και να παίρνει τη δουλειά μαζί με τον Εμάνουελ ο οποίος ήταν επίσης άψογος.

Ωστόσο η χαρές στο Campaign room δεν κράτησαν πολύ, αφού ο Σήφης ήταν αυτός που αποχώρησε χθες όπως είχαν προβλέψει και τα spoiler.

Ποιος αποχωρεί απόψε;

Απόψε η αποχώρηση θα είναι κοριτσίστικη υπόθεση...

Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, τα μοντέλα του GNTM θα κληθούν κάνουν μια φωτογράφιση για καφέ, ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι και φορώντας λευκά εσώρουχα.

Αλλά τα πράγματα δεν θα είναι τόσο απλά.

Πρόσωπα από το STAR θα επιχειρήσουν να αποσπάσουν την προσοχή των υποψήφιων μοντέλων, προσφέροντας άφθονο γέλιο τους τηλεθεατές και τους κριτές, αλλά όχι και στους παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να παραμείνουν σοβαροί και να βγάλουν μια σωστή λήψη.

Ανάμεσα στους "ταραξίες" του αποψινού επεισοδίου θα είναι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος - η φωνή του Shopping Star και επί χρόνια συνεργάτης της Βίκυς Καγιά -, ο Κώστας Στεφανής από το TRACTION, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Βάλια Χατζηθεοδώρου από τον Τροχό της τύχης αλλά και ένας πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής και νικητής του MasterChef 4, ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Δείτε το τρέιλερ:

Αυτή η παίκτρια που δεν θα τα καταφέρει και θα αποχωρήσει από το σπίτι είναι η Μαρινέλα η οποία δεν θα αντέξει τον αντιπερισπασμό και δεν θα μπορέσει να βγάλει μια καλή λήψη.

Χθες είδαμε και την αποχώρηση του Σήφη, με τον οποιο έχουν έρθει κοντά οπότε και εκείνη θα πάει να βρει τον αγαπημένο της.

Οι παίκτες στο παιχνίδι αυτή τη στιγμή είναι 11 και μετά την αποψινή αποχώρηση θα μείνουν 10. Και αυτή θα είναι η πραγματικά τελική δεκάδα αφού δεν πρόκειται να δούμε νέες επιστροφές.

Όποιος κατάφερε να γυρίσει πίσω καλό είναι να εκμεταλλευτεί αυτή τη δεύτερη ευκαιρία.

Όπως φαίνεται ο Ηρακλής έχει μπει πολύ δυναμικά και θα επιβεβαιώσει τα spoiler που τον θέλουν να γίνεται "εξολοθρευτής" και να φτάνει στην τελική τριάδα...

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση