The Punisher: Ο Jon Bernthal ελπίζει πως η σειρά θα επιστρέψει

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 23:07 The Punisher: Ο Jon Bernthal ελπίζει πως η σειρά θα επιστρέψει

«Είναι στο αίμα μου, είναι στα οστά μου» τόνισε ο ηθοποιός

Οι περισσότεροι fun αν όχι όλοι της Marvel εξακολουθούν να πιστεύουν και να ελπίζουν πως οι αγαπημένες τους σειρές θα επιστρέψουν τώρα με την δημιουργία του Disney+ .

Ωστόσο χρόνια αφότου το Netflix ακύρωσε κάθε σειρά Marvel «Marvel Cinematic Universe», όπως Punisher, Daredevil και Jessica Jones, συνεχίζουν να αποκτούν νέο κοινό. Και ενώ φαίνεται ότι έχει χαθεί κάθε ελπίδα ο ηθοποιός του Frank Castle Jon Bernthal εξακολουθεί να κρατά την δική του για τη σεζόν 3 του The Punisher.

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο podcast του Geek House Show, ο ηθοποιός μίλησε για τις ελπίδες του να επιστρέψει για μια νέα σεζόν του The Punisher, είτε πρόκειται για τη Disney + είτε αλλού.

Ο Bernthal, δήλωσε όπως αναμεταδίδει το lordoftheseries.gr πως καταλαβαίνει ότι αυτό το κεφάλαιο του Marvel Cinematic Universe έφτασε στο τέλος του, αλλά καθώς τα δικαιώματα για τους χαρακτήρες επανέρχονται στην Disney, υπάρχει πιθανότητα ο ηθοποιός να επαναλάβει τον ρόλο του σε μια σειρά ή ταινία .

«Είναι απίστευτο το πόσοι πολλοί άνθρωποι ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την εκδοχή του Φρανκ, και δεν μπορώ να σου πω πόσο πολλά σημαίνει για μένα , γιατί σημαίνει όντως παρά πολλά. Είναι στο αίμα μου, είναι στα οστά μου», είπε ο Μπερντάλ . «Δεν πρόκειται λοιπόν για το αν θα το κάνουμε, αλλά πρέπει να γίνει σωστό και να κάνουμε την σειρά όπως πραγματικά αξίζει στους θαυμαστές. Θα δούμε. Θέλω να πω, όλες αυτές οι αποφάσεις λαμβάνονται σε αίθουσες στις οποίες δεν είμαι προσκεκλημένος... Αλλά ο Φρανκ είναι πάντα εκεί, είναι πάντα μέρος του εαυτού μου. Και όταν λάβω το τηλεφώνημα για να πάω, θα είμαι έτοιμος και θα φροντίσω να κάνω ό, τι μπορώ για να βεβαιωθώ ότι το κάνουμε σωστά».

Το Punisher ακυρώθηκε μετά τη δεύτερη σεζόν του λόγο της επαναφοράς των δικαιωμάτων προβολής των χαρακτήρων στην Μαμα εταιρία . Αλλά τώρα που ο παραγωγός Kevin Feige έχει αναλάβει τη δημιουργική κατεύθυνση όλων των ιδιοτήτων της Marvel, υπάρχει πιθανότητα ορισμένοι ηθοποιοί να αναβιώσουν τους ρόλους τους σε μελλοντικές σειρές , ταινίες .

Δεν υπάρχουν ακόμη δηλώσεις για το μέλλον του Punisher, Daredevil, Iron Fist, Luke Cage ή Jessica Jones, αλλά πολλοί θαυμαστές ελπίζουν πως αν οι σειρές συνεχίσουν ή βγουν ταινίες οι αρχικοί ηθοποιοί που γνωρίσαμε μέσα από το Netflix θα επανέλθουν στους ρόλους τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση