GNTM spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε οριστικά από το ριάλιτι μόδας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 12:07 GNTM spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε οριστικά από το ριάλιτι μόδας

Ανδρική υπόθεση η αποψινή αποχώρηση από το GNTM. Ποιο μοντέλο φεύγει οριστικά από το παιχνίδι.

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινά και οι φανατικοί του GNTM περιμένουν με ανυπομονησία την επόμενη αποχώρηση. Σιγά σιγά το ριάλιτι μόδας φτάνει προς το τέλος του και έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν τα πρόσωπα που θα φτάσουν έως τον τελικό, ο οποίος φέτος θα είναι αντρική υπόθεση ξεκάθαρα.

Μετά την αποχώρηση της Μαρινέλας οι παίκτες στο παιχνίδι είναι οι εξής: Ανδρέας, Αιμιλιάνο, Παρασκευή, Ξένια, Ηρακλής, η Μαριαγάπη, ο Εμάνουελ, η Λία, ο Ανδρέας και ο Αιμιλιάνο.

"Κόλαση" η νέα δοκιμασία

Στο σημερινό επεισόδιο οι απαιτήσεις είναι πολλές καθώς τα μοντέλα του GNTM 3 θα κάνουν μια ακόμα απαιτητική φωτογράφιση. Το στυλ και τα ρούχα είναι εμπνευσμένα από την Billie Eilish, ενώ θα πρέπει να ποζάρουν φορώντας ξυλοπόδαρα και σε δυάδες, προσπαθώντας να σχηματίσουν γράμματα της αλφαβήτου.

Η Παρασκευή κρατά στα χέρια της το ντισαβαντάζ, αφού είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χρησιμοποιήσει το disavantage της σε αυτή την ακροβατική δοκιμασία και ποιους παίκτες θα επιλέξει να δυσκολέψει.

Αναμενόμενο, λοιπόν, ότι η δοκιμασία θα δυσκολέψει πολλούς, με τους παίκτες να χάνουν την ισορροπία τους και τους κριτές να τους κοιτάζουν απορρημένοι.

Μάλιστα, στο τέλος η Ζενεβιέβ, η οποία είναι εκείνη που σκέφτεται τα concept, ακούγεται να λέει: Τι κάνουν; Θα χάσουμε παραπάνω ζευγάρια απ' ότι υπολόγιζα...

Δείτε το τρέιλερ

Όπως φαίνεται στο τρέιλερ από τις αντιδράσεις των κριτών, μάλλον δεν τα καταφέρνουν και τόσο καλά.

Ποιος όμως δεν θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα με τα spoiler που ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ο Εμάνουελ θα ποζάρει με τη Μαριαγάπη και θα είναι αυτός που τελικά θα έχει τη χειρότερη λήψη από τους συμπαίκτες του και θα κληθεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι, μια εβδομάδα μετά την επιστροφή του σε αυτό.

Ο Εμάνουελ είχε μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς ξαναμπήκε στο παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο η παραμονή του όπως όλα δείχνουν θα είναι σύντομη.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση