J2US: Ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Νίκο Κοκλώνη και Ραχήλ Μακρή

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 15:01 J2US: Ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσα σε Νίκο Κοκλώνη και Ραχήλ Μακρή

Τι ανέφεραν στην εκπομπή Happy Day για την κόντρα που φέρεται να έχει ξεσπάσει.

Στην ανταλλαγή εξωδίκων ανάμεσά τους φαίνεται πως έχουν προχωρήσει η Ραχήλ Μακρή και ο Νίκος Κοκλώνης, μετά την αποχώρηση της πρώτης από το J2US. Όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής στο Happy Day, η Τίνα Μεσσαροπούλου οι δυο τους έχουν κόντρα που αφορά στην αμοιβή της πρώην βουλευτίνας για το διάστημα που συμμετείχε στο show του Open και από το οποίο αποχώρησε μετά από τον ελαφρύ τραυματισμό της σε τροχαίο που είχε.

Στα των εξωδίκων, όπως ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Ραχήλ Μακρή υποστηρίζει ότι δεν της έχουν κατατεθεί τα χρήματα που αναγράφονταν στη σύμβασή της για τη συμμετοχή της στο J2US και τα οποία σκόπευε να διαθέσει για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως άλλωστε είναι και ο χαρακτήρας του show, ενώ ο Νίκος Κοκλώνης απαντά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ότι έχει λάβει όλα τα χρήματα.

«Η Ραχήλ Μακρή ζητά τα χρήματα μέχρι τη λήξη της σύμβασης. Η σύμβασή της λύθηκε στις 23/11 μετά από απαίτηση της παραγωγής. Ζητάει τα χρήματα από το πρώτο επεισόδιο μέχρι και τη λήξη της σύμβασης. Έρχεται όμως η απάντηση του Νίκου Κοκλώνη που λέει ότι για λόγους προγραμματισμού, η σύμβαση μπορεί να λυθεί ανά πάσα στιγμή», είπε η δημοσιογράφος του Happy Day.

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Κοκλώνης υποστηρίζει ότι τα χρήματα έχουν καταβληθεί προτού καν γίνει το εξώδικο. Έχουν καταβληθεί χρήματα όχι για το ένα επεισόδιο, αλλά και για τα πέντε».

Πηγές: newsbeast.gr, alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση