Χάρης Βαρθακούρης: Ετοιμάζει εκπομπή με την σύζυγο του Αντελίνα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020 13:40 Χάρης Βαρθακούρης: Ετοιμάζει εκπομπή με την σύζυγο του Αντελίνα

Στην εκπομπή "Ελα Χαμογέλα” μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης και αυτή τη φορά δεν μίλησε μόνο για το Big Brother, αλλά για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

Μάλιστα συμπαρουσιάστρια στη νέα εκπομπή που θα κάνει σε λίγο καιρό θα είναι η σύζυγός του Αντελίνα και όπως όλα δείχνουν θα είναι το μεσημέρι του Σαβατοκύριακου στον ΣΚΑΪ.

"Είμαι με τη μύτη του παπουτσιού μου στην εκπομπή της Αντελίνας” είπε ο Χάρης!

"Αλήθεια σας λέω δεν έχουμε καταλήξει στη θεματολογία. Σίγουρα θα έχουμε τραγούδι, γιατί είμαι άνθρωπος της μουσικής. Γκόσιπ θα κάνουμε αλλά λίγο, γιατι ούτε εγώ ούτε η γυναίκα μου είμαστε του κουτσομπολιού! Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε μόνιμο πάνελ, αλλά σίγουρα θα έχουμε κοντά μας κάποιους ανθρώπους”.

Ο Χάρης δεν είπε πολλά, αλλά σίγουρα αρκετά για την εκπομπή που θα κάνει με την σύζυγό του… Πάντως στην ερώτηση ποιος από τους δυο θα έχει το πάνω χέρι στην εκπομπή, απάντησε η Αντελίνα, που είναι πιο έμπειρη!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Από το "διαζύγιο" με τον Alpha, στην αγκαλιά του ΣΚΑΙ

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά πως η Αντελίνα Βαρθακούρη υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ, αφότου αποχαιρέτησε τον Alpha. Η εκπομπή "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι” που παρουσίαζε εκεί δεν πήγε καλά και το κανάλι αποφάσισε να προχωρήσει σε διαζύγιο κοινή συναίνεση όπως ανέφεραν στην ανακοίνωση.

Η ίδια μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον σταθμό και είπε ότι παίρνει προσωπικά την αποτυχία της εκπομπής της, αλλά τόνισε ότι δεν της ταιριάζει το μαγνητοσκοπημένο αλλά το ζωντανό και αυθόρμητο.

"Όποιος με ξέρει καλά, βλέποντας το "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι”, καταλαβαίνει ότι δεν είμαι εγώ. Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα θέλαμε. Μέχρι και την τελευταία μέρα, εγώ δεν ήξερα τον τίτλο της εκπομπής. Άλλη ματιά έχω εγώ, εμένα μπορεί να μη μου άρεσε να χορεύω στα φανάρια, μου έπεφτε βαρύ αυτό. Φτάσαμε στο σήμερα γιατί δεν είμαι ένας άνθρωπος που μου αρέσει να κάθομαι και να πληρώνομαι. Από τη στιγμή που το κανάλι δεν μπορούσε να με αξιοποιήσει κάπου αλλού, τελείωσε η συνεργασία" είχε πει επί του θέματος.

πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση