MEGA ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και καλεσμένους έκπληξη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 15:42 MEGA ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και καλεσμένους έκπληξη

Μπορεί να μην γνωρίζουμε τι θα γίνει λόγω της πανδημίας αλλά το MEGA αποφάσισε να τραβήξει… κόκκινη γραμμή, αφήνοντας…. απέξω τη δυσάρεστη κατάσταση που επικρατεί.

Παραμονή Χριστουγέννων και η Νατάσα Θεοδωρίδου θα υποδεχτεί τους τηλεθεατές στη συχνότητα του MEGA για να περάσουν όλοι καλά με πολλά τραγούδια. Παρέα της γνωστοί καλλιτέχνες για να καλύψουν… όλα τα γούστα… ώστε να περάσουν καλά όλοι οι τηλεθεατές.

Μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου λοιπόν σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Σταν, η Γωγώ Τσαμπά αλλά και ο Άγγελος με τον Στέλιο Διονυσίου. Όπως καταλαβαίνετε θα ακουστούν πολλά τραγούδια από όλο σχεδόν το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου ώστε να γλεντήσουν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα.

Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να γίνουν τις επόμενες ημέρες και την παραμονή Χριστουγέννων, στις 9 το βράδυ, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα καλωσορίσει στη συχνότητα του MEGA τους καλεσμένους της αλλά και τους τηλεθεατές σε ένα μουσικό ρεβεγιόν γεμάτο τραγούδια… αλλά και πολλές εκπλήξεις…!

Του Γρηγόρη Μελά

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση