Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Netflix: Αυτές είναι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 11:31 Netflix: Αυτές είναι 10 πιο δημοφιλείς ταινίες και σειρές στην Ελλάδα

Καινούρια εβδομάδα και νέο Top-10 στο Netflix. Το "Γκάμπι της Βασίλισσας" συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση των δέκα πιο δημοφιλών σειρών και ταινιών στην ελληνική έκδοση του Netflix, όμως υπάρχουν και αρκετές νέες και ενδιαφέρουσες προσθήκες, όπως το "Alien Worlds: Η Ζωή στους Άλλους Πλανήτες".

Φυσικά στο Top-10 υπάρχουν και χριστουγεννιάτικες ταινίες καθώς οι γιορτές είναι προ των πυλών.

Αναλυτικά το Top10 του ελληνικού Netflix:

10. Break

Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα, η Λουσί προσπαθεί να ξαναβρεί τον εαυτό της ως χορεύτρια και γνωρίζει τον Βενσάν, έναν χορευτή breakdance με τις δικές του ανασφάλειες.

9. Ο Φράχτης

Η μάχη για επιβίωση μιας οικογένειας στη δυστοπική Μαδρίτη του μέλλοντος σκιαγραφεί τις διαφορές δύο κόσμων που τους χωρίζει ένας φράκτης - και τόσα πολλά άλλα.

8. Τα Χρονικά των Χριστουγέννων

Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα παρέα με τον ξύπνιο και ντόμπρο ασπρογένη.

7. Το Κτήνος

Για να σώσει την κόρη του, ένας ασταθής βετεράνος των ειδικών δυνάμεων βγάζει το κτήνος που κρύβει μέσα του στο κυνήγι των απαγωγέων της — και σύντομα γίνεται ύποπτος.

6. Big Mouth

Οι ζωές τους ανατρέπονται από τις θαυμαστές αλλά και τρομακτικές στιγμές της εφηβείας. Μια κωμωδία από τους κολλητούς Νικ Κρολ και Άντριου Γκόλντμπεργκ.

5. Alien Worlds: Η Ζωή στους Άλλους Πλανήτες

Εφαρμόζοντας στον υπόλοιπο γαλαξία τους νόμους της ζωής στη Γη, αυτή η σειρά παντρεύει τα επιστημονικά δεδομένα με τη φαντασία και φαντάζεται τη ζωή σε άλλους πλανήτες.

4. Η Πόλη Δίπλα στο Ποτάμι

Θέλοντας να κάνει μια νέα αρχή, μια νοσοκόμα μετακομίζει από το Λ.Α. σε μια απομακρυσμένη πόλη της βόρειας Καλιφόρνιας και ξαφνιάζεται με αυτό και αυτόν που συναντά.

3. The Crown (Το Στέμμα)

Στο επίκεντρο της σειράς βρίσκονται οι συγκρούσεις και οι έρωτες κατά τη βασιλεία της Ελισάβετ Β' και τα γεγονότα που διαμόρφωσαν το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα.

2. Τα Χρονικά των Χριστουγέννων: Δεύτερο Μέρος

Δυσαρεστημένη με τη νέα σχέση της μαμάς της, η έφηβη πλέον Κέιτ το σκάει και φτάνει στον Βόρειο Πόλο όπου ένα κακό ξωτικό σχεδιάζει με δόλο να καταργήσει τα Χριστούγεννα.

1. Το Γκάμπι της Βασίλισσας

Δεκαετία του 1950. Σ' ένα ορφανοτροφείο, ένα κορίτσι αποκαλύπτει το σπάνιο ταλέντο του στο σκάκι και ξεκινά το ταξίδι του προς τη δόξα, ενώ παλεύει με τον εθισμό του.

Πηγή: enikos.gr