Νίκος Μουτσινάς: Με τον Αρναούτογλου και τη Ζαρίφη δε συνεργαστήκαμε καλά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 11:58 Νίκος Μουτσινάς: Με τον Αρναούτογλου και τη Ζαρίφη δε συνεργαστήκαμε καλά

«Ποτέ δεν την άκουσα, δεν καβάλησα το καλάμι ούτε στο ξεκίνημά μου…»

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Fipster μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα της τηλεοπτικής του καριέρας, τονίζοντας πως ποτέ του δεν καβάλησε το καλάμι. Επίσης, αναφέρθηκε, στην πιο άβολη στιγμή που έζησε σε εκπομπή του, ενώ με ειλικρίνεια παραδέχεται (κι εξηγεί) πως δεν συνεργάστηκε καλά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Ζαρίφη.

«Ποτέ δεν την άκουσα, δεν καβάλησα το καλάμι ούτε στο ξεκίνημά μου. Ήμουν πολύ πιο απαιτητικός απ’ ο, τι είμαι τώρα με λάθος τρόπο. Αυτό αν θεωρείται άκοσμο. Αλλά όχι για μένα, του τύπου “φτιάξτε μου το καμαρίνι, βάλτε το όνομα μου μπροστά…”», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ένιωσα πολύ άβολα όταν εκείνη η κοπέλα στο Sunday Live έπεσε από την καρέκλα. Δεν έπαθε κάτι, αλλά ήταν μια στιγμή που πάγωσα, είπα… Θεέ μου».

Για το αν θα έκανε ξανά πρωινό, είπε: «Δεν θα ξαναέκανα πρωινό. Είμαι… too much για πρωί. Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν με ορίζουν. Αν για δύο εβδομάδες δεν πάμε καλά, θα ψάξω τι έχει αλλάξει, φταίει».

Και κατέληξε: «Στην αρχή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν συνεργαστήκαμε καλά μέχρι να γνωριστούμε. Με την Κατερίνα Ζαρίφη δεν έχω συνεργαστεί καλά από την άποψη ότι ζοριζόμασταν πολύ σε κάτι που δεν ξέραμε και δεν ξέραμε τι να κάνουμε».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση