Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν με καθημερινή εκπομπή στο Open - Δείτε το τρέιλερ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 11:03 Οι Ράδιο Αρβύλα επιστρέφουν με καθημερινή εκπομπή στο Open - Δείτε το τρέιλερ

Ο Αντώνης Κανάκης επιβεβαιώνει τη συνεργασία με λίγο από… Μπάντεν Μπάντεν.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του Open για τη συνεργασία με τον Αντώνη Κανάκη και την ομάδα του και την ένταξη των δύο δημοφιλών εκπομπών, Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο στο πρόγραμμα του σταθμού, ήρθε και η σειρά του παρουσιαστή να επιβεβαιώσει. Μάλιστα, ο «mr. Αρβύλα» μέσα από το κανάλι τους στο YouTube παρουσίασε για πρώτη φορά το τρέιλερ της εκπομπής, ενώ αποκάλυψε ότι οι «Αρβύλα» θα είναι καθημερινοί.

Το, δε, τρέιλερ είναι εμπνευσμένο από το…. Μπάντεν Μπάντεν, δηλαδή τον αντιδήμαρχο Αθηναίων Νικόλαο Μακρόπουλο και την πρόσφατη ανάρτησή του πως λόγω του lockdown νοσταλγεί το ωραίο του σπίτι στο Μπάντεν Μπάντεν και την αγαπημένη του Aston Martin του. Ο Αντώνης Κανάκης σε ρόλο δημοσιογράφου και ο Γιάννης Σερβετάς στο ρόλο του αντιδημάρχου που σχολιάστηκε ιδιαίτερα τις προηγούμενες ημέρες, δίνουν μια καλή γεύση για το τι περιμένει τους τηλεθεατές από τον Ιανουάριο, οπότε και οι «Αρβύλα» επιστρέφουν στις οθόνες, μετά από έναν χρόνο περίπου και το επεισοδιακό τέλος της συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ.

Πηγή: newsbeast.gr