Big Brother: Νικήτρια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Κέρδισε τα 100.000 ευρώ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 11:50 Big Brother: Νικήτρια η Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Κέρδισε τα 100.000 ευρώ

Ύστερα από 112 μέρες στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού -από τις 29 Αυγούστου μέχρι και χθες, 18 Δεκεμβρίου- η ανεξάντλητη δικηγόρος από το Ηράκλειο της Κρήτης αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι σόου του ΣΚΑΪ

Το «Big Brother» της νέας εποχής, το απόλυτο ριάλιτι σόου εθελοντικού εγκλεισμού, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στον ΣΚΑΪ εν μέσω lockdown, με τους «έγκλειστους» τηλεθεατές να δίνουν τις νικητήριες ψήφους τους στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη που αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια, κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Με μαύρο καπέλο και κίτρινη τουαλέτα Vasilios Kostetsos,  η μεγάλη νικήτρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μόλις της ανακοινώθηκε η νίκη της.  Ακολουθώντας τις υποδείξεις του Μεγάλου Αδελφού, περιήγηθηκε στους χώρους του σπιτιού, μονολογώντας  και κλαίγοντας ταυτόχρονα, ανατρέχοντας σε όσα δύσκολα πέρασε εκεί μαζί  με τους υπόλοιπους συγκατοίκους  της.

Ο μεγάλος τελικός 
Στην έναρξη του αποψινού τελικού εμφανίστηκε ο Χάρης Βαρθακούρης, και καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό: «Μετά από 112 ημέρες έφτασε η βραδιά που όλοι περιμέναμε. Πέντε συγκάτοικοι έφτασαν μέχρι εδώ όμως μόνο ένας θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο συνολικής αξίας 100.000 ευρώ».

 Μάλιστα σχολίασε με ενθουσιασμό: «Επιτέλους έχουμε κοινό απόψε!», αναφερόμενος στους 12 πρώην παίκτες που βρίσκονταν ζωντανά στο πλατό, με προστατευτικές μάσκες βέβαια, αλλά και στους συγγενείς των αποψινών φιναλίστ.

«Σήμερα τελειώνει το Big Brother της νέας εποχής, είναι Big Brother στην εποχή του κορωνοϊού. Είναι ένα Big Brother που φοράει μάσκα κρατάει τουλάχιστον δύο μέτρα από την πραγματικότητα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το υπονοούμενο. Το πιάσατε»

 ανέφερε με τη σειρά του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο Χάρης Βαρθακούρης η ψηφοφορία θα έκλεινε ανά διαστήματα στη διάρκεια της βραδιάς, για να ανακοινώνεται κάθε φορά ποιος από τους πέντε φιναλίστ θα αποχωρεί.

Η πρώτη αποχώρηση
Περίπου μισή ώρα από το ξεκίνημα του μεγάλου τελικού, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωσε τον πρώτο από την πεντάδα των φιναλίστ που θα αποχωρούσε. Πρώτος αποχώρησε ο Γρηγόρης Τσεκούρας.

Η δεύτερη αποχώρηση
Λίγο πριν τις 23.00 ανακοινώθηκε ότι ο επόμενος που αποχωρεί είναι ο personal trainer Ζακ Ιωαννίδης.

Η τρίτη αποχώρηση
Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, ο Χάρης Βαρθακούρης ανακοίνωνε ότι οι τηλεθεατές αποφάσισαν να αποχωρήσει ο Δημήτρης Πυργίδης.   Η τελική αναμέτρηση ήταν πλέον γυναικεία υπόθεση, ανάμεσα στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη και τη Σοφία Δανέζη.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση