Survivor: Αστρονομικά ποσοστά στην τηλεθέαση της πρώτης αποχώρησης!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020 12:05 Survivor: Αστρονομικά ποσοστά στην τηλεθέαση της πρώτης αποχώρησης!

Σαρωτική η πορεία του Survivor! Αναλυτικά η τηλεθέαση του ριάλιτι...

Την πρώτη επίσημη αποχώρηση είχε το Survivor, το βράδυ της Τετάρτης και η τηλεθέαση χτύπησε κυριολεκτικά κόκκινο. Από τον Άγιο Δομίνικο κλήθηκε να αποχωρήσει ο Μιχάλης Αρναούτης.

Και σε αυτό το επεισόδιο, για περισσότερο από τρεις ώρες, τα ποσοστά του ΣΚΑΪ βρέθηκαν στα ύψη μιας και το αγαπημένο ριάλιτι έπαιζε δίχως αντίπαλο και κατόρθωσε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με το συναρπαστικό αγώνισμα επάθλου και την αποχώρηση.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του Survivor το βράδυ της Τετάρτης κινήθηκε στο 39,3% για το σύνολο και στο 40,5% για το δυναμικό κοινό -τα υψηλότερα ποσοστά από την πρεμιέρα μέχρι τώρα. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, πως σε τέταρτο κατάφερε να φτάσει το 48.5% και το 51.6% αντίστοιχα

Δείτε εδώ αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο για όλες τις εκπομπές, σε όλες τις ζώνες!

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

πηγή: zappit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση