Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης παίρνει τα περισσότερα χρήματα στο Survivor (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2021 14:01 Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης παίρνει τα περισσότερα χρήματα στο Survivor (video)

Survivor Spoiler: Σαρώνει σε τηλεθέαση αλλά και... ενδιαφέρον το φετινό Survivor και δικαιολογημένα στον ΣΚΑΪ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Νέο Spoiler ακολουθεί...

Spoiler που έχει να κάνει με το ποιος τελικά, μετά και τις χθεσινές νέες συμμετοχές στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι αυτή τη στιγμή ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης.

Είναι γνωστό πως Διάσημοι και Μαχητές έχουν εξασφαλίσει ειδική συμφωνία με την παραγωγή για την εβδομαδιαία αμοιβή τους, κατά τη διάρκεια που θα βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο, αφήνοντας πίσω προσωπική και επαγγελματική ζωή, για να παίξουν στο Survivor.

Κι αν για τους Μαχητές τα πράγματα είναι πάνω κάτω χωρίς μεγάλες αποκλίσεις, για τους παίκτες που στελεχώνουν την ομάδα των Διασήμων γίνονται ξεχωριστές συμφωνίες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αυτή τη στιγμή η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων είναι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Η δημοσιογράφος που μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει εδώ και μέρες με την παραγωγή, διασφάλισε εβδομαδιαίες αποδοχές που την φέρνουν στην πρώτη θέση της λίστας της παραγωγής και θα λαμβάνει ποσό κοντά στις 6.500 ευρώ...

Πηγή: dokari.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση