Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φαίη Σκορδά για επιστροφή Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: Έβαλα το σπόρο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021 13:34 Φαίη Σκορδά για επιστροφή Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό: Έβαλα το σπόρο

Τι ανέφερε η παρουσιάστρια για το παρασκήνιο της μεγάλης επιστροφής του πρώην συζύγου της.

Η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και δη στο Πρωινό, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά είναι η τηλεοπτική είδηση της χρονιάς. Κι έπεσε το βράδυ της Δευτέρας σαν κεραυνός εν αιθρία με την ανακοίνωση του σταθμού που κανείς δεν γνώριζε.

Το πρωί της Τρίτης στο Πρωινό δεν γινόταν να μην αναφερθούν στη μεγάλη επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή, με τον Βαγγέλη Περρή να ανοίγει την κουβέντα λέγοντας στα ιταλικά στη Φαίη Σκορδά τη φράση: «Η μεγάλη επιστροφή».

Αφού πρώτα ο συνεργάτης της εκπομπής Αλέξης Μίχας διάβασε την ανακοίνωση του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά πήρε το λόγο και είπε: «Πολλές φορές σε μια είδηση τηλεοπτική βλέπεις ότι υπάρχουν διαρροές. Τώρα ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα, έγινε πάρα πολύ γρήγορα όλο αυτό. Ο ΑΝΤ1 έδειξε ότι έχει γρήγορα αντανακλαστικά. Όταν έχεις τόσο λίγες μέρες να διαχειριστείς μια τέτοια σκέψη, μια τέτοια πρόταση, τέτοιες ισορροπίες σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό και το κάνεις χωρίς να βγει τίποτα προς τα έξω και χωρίς φανφάρες, δείχνει ότι υπάρχει μια βάση, πολύ καλές δομές σε αυτό το κανάλι».

Σε σχετική ερώτηση του Βαγγέλη Περρή πότε το έμαθε και αν γνώριζε για τις συζητήσεις, είπε με ειλικρίνεια: «Σαφώς το ήξερα, έβαλα τον σπόρο. Δεν ήταν έλα να το συζητήσουμε, ήταν πάμε να το κάνουμε. Μα είναι δυνατόν να πω ότι δεν το ήξερα; Είναι δυνατόν»;

Να υπενθυμίσουμε πως η κοινή τους τηλεοπτική πορεία τερμάτισε το 2016, ενώ λίγο μετά ανακοίνωσαν και τον χωρισμό τους.

Όσο για τον Γιώργο Λιάγκα και το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ, όπως εξήγησε ο Αλέξης Μίχας, αυτό προέβλεπε ότι σε περίπτωση που ο παρουσιαστής μείνει εκτός γυαλιού και δεν υπάρχει συμφωνία για την αξιοποίησή του σε συγκεκριμένο project, τότε δικαιούται να αποδεσμευτεί με το τέλος της χρονιάς.

Έτσι, ο παρουσιαστής έκανε χρήση του σχετικού όρου και ενημέρωσε στο τέλος του χρόνου το κανάλι ότι λύνεται η συνεργασία τους.

Πηγή: newsbeast.gr