Survivor Spoiler: Η αλήθεια για την Κάτια Ταραμπάνκο και τα νέα πρόσωπα στο παιχνίδι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021 11:39 Survivor Spoiler: Η αλήθεια για την Κάτια Ταραμπάνκο και τα νέα πρόσωπα στο παιχνίδι

Οργιάζουν οι φήμες για την Κάτια Ταραμπάνκο και την πιθανή αποχώρησή της από τον Άγιο Δομίνικο. Ταξίδεψαν ήδη για το νησί οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλά ήταν τα σενάρια γύρω από τις αντοχές της Κάτιας Ταραμπάνκο και αναφορικά με το μέλλον της στο Survivor. Στο επεισόδιο της Τετάρτης η Κάτια λύγισε για μια ακόμη φορά, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της στο παιχνίδι.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Αποχωρεί ή όχι ή Κάτια από το Survivor; 

Οι Μαχητές είναι ασταμάτητοι πηγαίνοντας από νίκη σε νίκη. Με τους Διάσημους να έχουν σαν μοναδικό τους όπλο την Κάτια Ταραμπάνκο.

Το πανέμορφο μοντέλο έχει συγκεντρώσει με διαφορά τις περισσότερες νίκες. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για μεγάλο φαβορί.

Όμως τις τελευταίες ημέρες η Κάτια είναι σκιά του εαυτού της. Συνεχόμενα προβλήματα υγείας την έχουν λυγίσει.

Σε συνδυασμό με την πείνα και την κακή ψυχολογία είναι στα όρια του να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Τι ισχύει όμως αυτή την στιγμή;

Η Κάτια δεν έχει αποχωρήσει και δεν υπάρχει ενδεχόμενο μέχρι στιγμής να αποχωρήσει. Αν όμως οι γιατροί κρίνουν πως πρέπει να φύγει τότε ίσως τη δούμε να λέει «αντίο»...

Φτάνουν στον Άγιο Δομίνικο οι νέοι παίκτες

Πέρα από το θέμα της Κάτιας Ταραμπάνκο, όμως, στο Survivor αναμένεται να δούμε νέες προσθήκες παικτών. Όπως έγινε γνωστό, ήδη τρεις νέοι παίκτες μπήκαν στο αεροπλάνο για να κάνουν το ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο και να ενισχύσουν τις ομάδες Διάσημων και Μαχητών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δυο από τους τρεις θα μπουν στην ομάδα των Διάσημων, που περνάει δύσκολα στο φετινό Survivor καθώς έχει συνεχόμενες ήττες, ενώ μια παίκτρια θα μπει στους Μαχητές που για την ώρα έχουν το… πάνω χέρι στα αγωνίσματα που διεξάγονται.

Νέες αποκαλύψεις για παίκτες που γνωρίζονταν πριν το παιχνίδι

Συνεπώς, Βαλέρια Χοψονίδου, Ηλίας Μπογδάνος και μια ακόμα κοπέλα που θα μπει στην ομάδα των Μαχητών είναι τα νέα πρόσωπα του Survivor. Ένα παιχνίδι που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και που συχνά γίνεται αντικείμενο συζήτησης ακόμα και στα social media. Στο επεισόδιο της Τετάρτης άλλωστε είδαμε και μερικά από τα μηνύματα του κόσμου για τους παίκτες, των Μαχητών που κέρδισαν το αγώνισμα εν προκειμένω, και δεν έλειψαν και τα τρολαρίσματα που πρόσφεραν άφθονο γέλιο.

Παράλληλα, κυκλοφόρησαν και κάποιες φήμες που αφορούν παίκτες του Survivor οι οποίοι γνωρίζονταν πριν από το παιχνίδι. Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σε τηλεοπτική εκπομπή, υπήρξαν δυο παίκτες που είχαν κάνει διακοπές μαζί στη Ρόδο.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση