Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor 4: Τέλος Διάσημοι και Μαχητές - Πώς αλλάζουν οι ομάδες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 12:22 Survivor 4: Τέλος Διάσημοι και Μαχητές - Πώς αλλάζουν οι ομάδες

Μεγάλη ανατροπή στο "Survivor 4". Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως οι ομάδες θα σχηματιστούν εκ νέου. Πώς θα γίνει η ανακατάταξη.

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του "Survivor 4" στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Κυριακής (17/01), μετά από μία ακόμη νίκη των Μαχητών που είχε ως έπαθλο φαγητό και την οριστική αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο. Ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μια ανακοίνωση που σόκαρε τόσο Διάσημους και Μαχητές, όσο και τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ πως θα πρέπει να ξεχάσουν τις υπάρχουσες ομάδες, καθώς θα φτιαχτούν από την αρχή. Ο Γιώργος Λιανός τους ζήτησε να βγάλουν τις μπαντάνες τους και είπε πως δημιουργηθούν δύο νέες ομάδες.

Οι Μαχητές και οι Διάσημοι θα "ανακατευτούν" και θα υπάρξει μίξη των παικτών, για λόγους ενίσχυσης της τωρινής ομάδας των Διασήμων. Η παραγωγή προχώρησε σε αυτή την απόφαση, λόγω των συνεχιζόμενων νικών των Μαχητών και των διαδοχικών ηττών των Διασήμων, ιδίως στα έπαθλα φαγητού, που είναι απαραίτητα για την επιβίωσή τους.

Πώς θα γίνει η διαδικασία

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τον Τζέιμς Καφετζή των Μαχητών και τον Γιώργο Κοψιδά των Διασήμων να σηκωθούν όρθιοι και τους είπε:

"Με βάση τα στατιστικά εσείς οι δυο είστε οι πιο δυνατοί παίκτες μέχρι σήμερα των Μαχητών και των Διασήμων. Σε εσάς τους δύο, λοιπόν, θα πέσει το βάρος να επιλέξετε τους παίκτες για τις δύο νέες ομάδες. Για αυτό τον λόγο θα σας δώσουμε λίγο χρόνο να σκεφτείτε. Και στο επόμενο συμβούλιο θα ξεκινήσει η διαδικασία επιλογής παικτών, ώστε στο τέλος να έχουμε δύο νέες ομάδες παικτών στο φετινό Survivor".

Πηγή: news247.gr