Γλυκόπικρα τα νέα για τους fans του «Peaky Blinders»: Η 6η σεζόν θα είναι και η τελευταία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021 23:09 Γλυκόπικρα τα νέα για τους fans του «Peaky Blinders»: Η 6η σεζόν θα είναι και η τελευταία

«Το τέλος μιας επικής ιστορίας που “μάγεψε” το κοινό από την κυκλοφορία της το 2013»

Μπορεί οι πληροφορίες για την 6η σεζόν του Peaky Blinders να έρχονται με το «σταγονόμετρο», όμως η σημερινή ημέρα είναι μια μεγάλη εξαίρεση.

Τα νέα που έρχονται είναι γλυκόπικρα, καθώς ναι μεν η παραγωγή της 6ης σεζόν έχει αρχίσει ξανά, όμως αυτή θα είναι και η τελευταία της σειράς!

Τα παραπάνω έγιναν γνωστά μέσω της δήλωσης του δημιουργού της σειράς, Steven Knight, στην ιστοσελίδα της σειράς.

Στη δήλωση του, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lordoftheseries.gr είπε: «Το Peaky επιστρέφει με ένα δυνατό μπαμ. Μετά την αναγκαστική καθυστέρηση της παραγωγής λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, βρίσκουμε την οικογένεια σε πολύ μεγάλο κίνδυνο και κρίνονται πάρα πολλά, όσο ποτέ άλλοτε. Πιστεύουμε πως αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν απ’ όλες και είμαστε σίγουροι πως οι εκπληκτικοί μας fans θα την αγαπήσουν. Όσο η τηλεοπτική σειρά θα ολοκληρώνεται, η ιστορία της θα συνεχιστεί με μια άλλη μορφή».

Η εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Caryn Mandabach, συνέχισε με τη σειρά του αναφέροντας πως «η ασφάλεια του επιτελείου είναι πάντοτε η προτεραιότητα μας» και πως «η 6η σεζόν θα σημάνει το τέλος μιας επικής ιστορίας που “μάγεψε” το κοινό από την κυκλοφορία της το 2013, αλλά ο κόσμος του Peaky Blinders θα συνεχίζει να ζει με κάθε βεβαιότητα».

Είχε προηγηθεί νωρίτερα η δημοσίευση της παρακάτω φωτογραφίας, που δείχνει τον Cillian Murphy να ετοιμάζεται να “μεταμορφωθεί” σε Thomas Shelby με το χαρακτηριστικό κούρεμα!

πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση