Πώς αντέδρασε το Twitter με τη δημοφιλή Ανθή Σαλαγκούδη: «Ζούμε τον πρώτο διορισμό σε ριάλιτι»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 11:05 Πώς αντέδρασε το Twitter με τη δημοφιλή Ανθή Σαλαγκούδη: «Ζούμε τον πρώτο διορισμό σε ριάλιτι»

Ακόμα και η ίδια η παίκτρια δεν πίστευε την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Ανθή Σαλαγκούδη όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να της ανακοινώνει ότι το τηλεοπτικό κοινό την ψήφισε ως δημοφιλέστερη παίκτρια του Survivor.

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο. Δεν έχω κάποια στρατηγική, είμαι ο εαυτός μου» είπε η παίκτρια, με την αντίπαλη ομάδα να χαίρεται και να χειροκροτά για την επιλογή του κοινού.

Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ, το έπαθαν οι τηλεθεατές. Το twitter "τρελάθηκε" μόλις συνειδητοποίησε ότι η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν η δημοφιλέστερη παίκτρια και επιδόθηκε σε ένα ατελείωτο τρολάρισμα της παραγωγής του "Survivor 4", κάνοντας λόγο για στημένη ψηφοφορία, κατηγορώντας τον ΣΚΑΙ και εκφράζοντας παράπονα σχετικά με τη διαδικασία.

Η δυσαρέσκεια του κοινού και των τουιτεράδων, οδήγησε σε μια αναπάντεχη αύξηση της δημοφιλίας του Masterchef 5, το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο (23/01) στο Star. Σιγά σιγά το hasthag #MasterChefGR κατάφερε να ανέβει στα trends του ελληνικού twitter το βράδυ της Τετάρτης (20/01) και μέχρι το πρωί της Πέμπτης (21/01) ήταν στις πρώτες θέσεις.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση