Survivor: Αλλάζουν όλα στην ψηφοφορία - Η Ασημίνα Ιγγλέζου υποψήφια προς αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021 09:47 Survivor: Αλλάζουν όλα στην ψηφοφορία - Η Ασημίνα Ιγγλέζου υποψήφια προς αποχώρηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες αλλαγές έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor 4. Αυτή τη φορά οι αλλαγές αφορούν τον τρόπο ψηφοφορίας. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως πλέον αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού και αντί για τον δημοφιλέστερο παίκτη, θα ψηφίζει ποιος θέλει να μείνει, αφού βγουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Επίσης για να κερδίσει κάποιος την ασυλία, θα πρέπει να την κερδίσει στον στίβο μάχης.

"Έχω να σας κάνω μια πολύ σημαντική ανακοίνωση. Μια ανακοίνωση που θα αλλάξει τη ζωή σας στο Survivor, αλλά και τη σχέση σας με το τηλεοπτικό κοινό. Είμαι στη θέση να σας πληροφορήσω ότι ο τρόπος ψηφοφορίας του κοινού έχει αλλάξει . Κάναμε μια μεγάλη δημοσκόπηση και ο κόσμος που αγαπάει το παιχνίδι θέλει να γυρίσουμε στον παλιό τρόπο ψηφοφορίας, σε αυτόν που ισχύει και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης. Επίσης επιστρέφει ο αγώνας ατομικής ασυλίας. Εκεί ο παίκτης που θα κερδίζει θα πρέπει να υποδεικνύεται τον παίκτη που θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση. Είναι δίκαιο και έγινε πράξη" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

Κέρδισε την ασυλία ο Γιώργος Κοψιδάς - Υποψήφια η Ασημίνα Ιγγλέζου

Ο αγώνας ατομικής ασυλίας επέστρεψε στο Survivor. Η Κόκκινη Ομάδα έχασε το αγώνα ασυλίας, με τους παίκτες της να έρχονται αντιμέτωποι με το ατομικό αγώνισμα ασυλίας. Την προσωπική ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Κοψιδάς.

Οι Κόκκινοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν για ακόμη μια φορά έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Η παίκτρια που συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους ήταν η Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία δήλωσε πως περίμενε πως θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση