Survivor 4 - Κονδυλάτος: Ο Κοψιδάς είναι βλάκας και αχώνευτος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 23:51 Survivor 4 - Κονδυλάτος: Ο Κοψιδάς είναι βλάκας και αχώνευτος

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων έκανε λόγο για "ψεύτικες απόψεις, με πολύ κακή απόδοση", αναφερόμενος στον Γιώργο Κοψιδά, τον οποίο, μάλιστα, χαρακτήρισε βλάκα και αχώνευτο.

Ένα ακόμη άγριο ξέσπασμα είχε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον συμπαίκτη του, Γιώργο Κοψιδά στο επεισόδιο της Τετάρτης 27/1 του Survivor 4.

O σχεδιαστής κοσμημάτων τόνισε πως στο χθεσινό συμβούλιο "οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν ψεύτικες και με πολύ κακή απόδοση", αναφερόμενος στον συμπαίκτη του, τον οποίο χαρακτήρισε βλάκα και αχώνευτο.

"Άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθώς δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σε αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου. Με εξέπληξε γιατί η πονηριά μπορεί να έχει κάποια όρια, η βλακεία δεν έχει. Από ότι φαίνεται είναι πολύ βλάκας! Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά κουράζομαι με την προβλεψιμότητα του. Αν έλεγε κάτι πιο έξυπνο να μου ήταν πιο ευκολοχώνευτο. Ο ίδιος πάντως είναι αχώνευτος πάντα", είπε χαρακτηριστικά.

πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση