Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor 4: Ξεσάλωσε το Twitter με τη νίκη των Κόκκινων - "Πάμε Ομόνοια"

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 02 Φεβρουαρίου 2021 11:51 Survivor 4: Ξεσάλωσε το Twitter με τη νίκη των Κόκκινων - "Πάμε Ομόνοια"

Η Κόκκινη Ομάδα κατάφερε μετά από 8 σερί ήττες να νικήσει και να πάρει το τοτέμ της ασυλίας στο Survivor 4 και το ελληνικό Twitter την αποθέωσε.

Οι «Κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν επιτέλους τη νίκη και το τοτέμ της ασυλίας στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, ύστερα από 8 σερί ήττες από τους «Μπλε»

Το πάθος των κόκκινων ήταν μεγάλο με την Ανθή Σαλαγκούδη να καταφέρνει και να παίρνει τη νίκη κόντρα στην δυνατή στα αγωνίσματα Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου. Ο Τριαντάφυλλoς κατάφερε με τη σειρά του να νικήσει τον Πάνο Καλλίδη.

Ο Γιώργος Κοψιδάς ήταν εκείνος, που πήρε τον τελευταίο πόντο με αντίπαλο τον Τζέιμς Καφετζή, με άπαντες στην ομάδα τους να πανηγυρίζουν έξαλλα για αυτή την επιτυχία, καθώς για πρώτη φορά, από τότε που συστήθηκε, δεν θα βρεθεί στο συμβούλιο αποχώρησης, έχοντας την υποχρέωση να ψηφίσει.

Όπως ήταν αναμενόμενοι, οι χρήστες στο Twitter «ξεσάλωσαν» για την επιτυχία της κόκκινης ομάδας, είτε αποθεώνοντάς την είτε «κατακεραυνώνοντας» τους αντιπάλους της. «We are the Champions», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης, ενώ πολλοί εξίσωσαν χαριτολογώντας τη "δόξα" των Κόκκινων με τη νίκη του Euro 2004.

Δείτε μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets:

Πηγή; news247.gr