Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έρχεται το Βινύλιο κι όλα τα άλλα είναι... ράδιο αρβύλα!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2021 12:05 Έρχεται το Βινύλιο κι όλα τα άλλα είναι... ράδιο αρβύλα!

Ευχάριστη έκπληξη τη φετινή σεζόν η επιστροφή της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα στο τηλεοπτικό τοπίο. Αναμφισβήτητα η απόφαση του OPEN να διεκδικήσει και να κερδίσει τελικά τον Αντώνη Κανάκη με την ομάδα του στο πρόγραμμά τους αποδείχτηκε πολύ σωστή, όπως και η απόφαση η σατιρική εκπομπή να ενταχθεί στην καθημερινή ζώνη και μάλιστα απέναντι σε κεντρικά δελτία ειδήσεων.

Έτσι η σατιρική και πρωτότυπη «ματιά» στην επικαιρότητα από τη θεσσαλονικιώτικη παρέα σημειώνει καθημερινά υψηλά νούμερα τηλεθέασης για το κανάλι της Παιανίας.

Εκτός όμως από την Ράδιο Αρβύλα ο Αντώνης Κανάκης έχει δημιουργήσει και μία ακόμα εκπομπή, το Βινύλιο, που έχει επίσης αγαπηθεί από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Τον τελευταίο καιρό όμως υπήρξαν διάφορες φήμες για ρήξη του Κανάκη με το OPEN, αναφέροντας μάλιστα πως το Βινύλιο δεν θα βγει στον αέρα, σενάριο που τελικά είναι εντελώς… ράδιο αρβύλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σχέσεις του Κανάκη με το ΟΡΕΝ παραμένουν άριστες, έχοντας μάλιστα αποφασίσει πως το Βινύλιο θα αρχίσει σύντομα να παίζει στο τηλεοπτικό τοπίο. Το δυσάρεστο είναι ότι λόγω του όγκου εργασίας και προετοιμασίας της καθημερινής εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, το Βινύλιο θα παίζει… αρχικά μόνο μία φορά τη βδομάδα.

Και λένε «αρχικά» γιατί και ο Κανάκης αλλά και ο τηλεοπτικός σταθμός επιθυμούν να βγαίνει τουλάχιστον δύο ημέρες, αλλά προς το παρόν και για να μην καθυστερήσει περισσότερο η επιστροφή της βραδινής μουσικής εκπομπής θα ξεκινήσει να μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα. Μπορεί ακόμα να μην έχει οριστικοποιηθεί η μέρα αλλά το Βινύλιο θα αρχίσει να παίζει στον τηλεοπτικό αέρα του ΟΡΕΝ μέσα στο μήνα, τη γνώριμή του ώρα, δηλαδή κάπου μετά τις 11 το βράδυ καλώντας τους τηλεθεατές να περάσουν ευχάριστα την αλλαγή της ημέρας.

του Γρηγόρη Μελά

Πηγή: newsit.gr