Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγριες Μέλισσες: Σε εκκρεμότητα το φινάλε - Το αίτημα των σεναριογράφων

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 12:04 Άγριες Μέλισσες: Σε εκκρεμότητα το φινάλε - Το αίτημα των σεναριογράφων

Τις επόμενες μέρες θα μάθουμε αν οι "Άγριες Μέλισσες" θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν. Παράλληλα, σε περίπου δύο μήνες κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά των σεναριογράφων.

Σε αναβρασμό βρίσκεται αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό τοπίο, καθώς αρκετά νέα προγράμματα αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα και να μπουν στον ανταγωνισμό στης prime time ζώνης.

Ένα από τα ζητήματα που προκύπτουν στον ΑΝΤ1, είναι το αν η επιτυχημένη σειρά εποχής "Άγριες Μέλισσες" θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ή αν θα σταματήσει φέτος, όταν ολοκληρωθεί η δεύτερη. Σύμφωνα με την εκπομπή "Φωλιά των Κου Κου", είχε γίνει γνωστό πως στα τέλη Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί η απόφαση των σεναριογράφων σχετικά με το μέλλον της σειράς, αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση.

Μάλιστα, το φινάλε των "Άγριων Μελισσών" δεν έχει ακόμη γραφτεί, καθώς η τακτική που ακολουθούν η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης είναι να γράφουν το σενάριο της σειράς σταδιακά.

Ωστόσο, τον Απρίλιο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η νέα τηλεοπτική σειρά του συγγραφικού διδύμου, που θα ονομάζεται "Σιωπηλός Δρόμος" και θα προβάλλεται στο Mega. Πρόκειται για ένα αστυνομικό δράμα μυστηρίου, 13 επεισοδίων, που θα επικεντρώνεται στην εξαφάνιση - απαγωγή εννέα παιδιών πλούσιων οικογενειών, ενώ θα δούμε να ξετυλίγεται ένα κουβάρι μυστικών και αποκαλύψεων.

Οι σεναριογράφοι, πάντως, είχαν βάλει ως όρο με το κανάλι, η νέα τους σειρά να μην παίξει απέναντι στις "Άγριες Μέλισσες". Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να τη δούμε να προβάλλεται τις Παρασκευές, καθώς ο "Σιωπηλός Δρόμος" θα μεταδίδεται μία φορά τη βδομάδα.

Πηγή: news247.gr