Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor 4: Η Μαριαλένα έκανε παράπονα στην παραγωγή για την είσοδο του πρώην της

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 14:13 Survivor 4: Η Μαριαλένα έκανε παράπονα στην παραγωγή για την είσοδο του πρώην της

Το σοκ της Μαριαλένας όταν είδε τον πρώην σύντροφό της στο "Survivor 4". Το σκηνικό με την παραγωγή. Η αλήθεια για τη σχέση Σάκη Κατσούλη - Χριστίνας Κεφαλά.

Μεγάλες εκπλήξεις επιφύλασσε η παραγωγή του "Survivor 4" στην Μαριαλένα την Κυριακής (21/02), αφού ανάμεσα στους πέντε νέους παίκτες που μπήκαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης.

Η παίκτρια των Μπλε "πάγωσε" μόλις αντίκρισε τον Σάκη, αλλά και την Χριστίνα Κεφαλά, καθώς η ίδια πίστευε πως είναι η νυν σύντροφός του. Ο εκνευρισμός της Μαριαλένας ήταν εμφανής, αφού δεν μπορούσε να πιστέψει πως από τώρα και στο εξής θα πρέπει να συμβιώνει στην παραλία με τον Κατσούλη, με τον οποίο χώρισε άσχημα πριν από πέντε μήνες.

"Αυτή είναι η νυν του και τώρα είναι μαζί. Είναι τραγελαφικό. Ξερνάω. Ο άλλος που ξέρει ότι θα είναι η πρώην του και φέρνει και τη νυν του τι καραγκιόζης μπορεί να είναι. Και κάνει σαν να μην τρέχει τίποτα. Είναι σοκ αυτό για μένα. Δηλαδή θα κατεβαίνουμε τώρα στους αγώνες, θα τρώμε, θα κοιμόμαστε και θα είναι όλα καλά; Θα προσπαθήσω να το διαχειριστώ όσο καλύτερα μπορώ", ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, πάντως, η Χριστίνα Κεφαλά και ο Σάκης Κατσούλης δεν είναι ζευγάρι. Οι δυο τους είχαν ένα φλερτ, ωστόσο, δεν προχώρησε και έχουν παραμείνει φίλοι.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Πρωινό", υπήρξε και ένα σκηνικό μετά την είσοδο των νέων παικτών με τη Μαριαλένα και την παραγωγή του "Survivor 4".

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης έκανε ένα ειρωνικό σχόλιο, προκαλώντας τον εκνευρισμό της παίκτριας των Μπλε, η οποία ζήτησε να μιλήσει με την παραγωγή. Η Μαριαλένα έκανε παράπονα για την είσοδό του και απείλησε να αποχωρήσει, ωστόσο, το θέμα έληξε πολύ γρήγορα.

Το σίγουρο είναι ότι οι ισορροπίες στην Μπλε ομάδα θα αλλάξουν μετά την είσοδο των νέων παικτών και θα δημιουργηθούν νέες κλίκες στην παραλία.

πηγές: news247.gr, Ant1