Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την πρώτη ασυλία; (vid)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 16:51 Survivor spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε την πρώτη ασυλία; (vid)

Με αγώνισμα και έπαθλο την πρώτη ασυλία ξεκινά η βδομάδα στο Survivor και πλέον η έλευση των νέων παικτών και στις δύο ομάδες αναμένεται να αλλάξουν πολλές ισορροπίες.

Το χθεσινό (21/2) αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, η κόκκινη ομάδα έδειξε πως δεν γνωρίζει και πολύ από μπάλα και έτσι οι μπλε κέρδισαν εύκολα 10-6 και απόλαυσαν το έπαθλο.

Αυτό που τράβηξε τα βλέμματα όμως των τηλεθεατών, ήταν η είσοδος του Σάκη Κατσούλη και της συντρόφου του Χριστίνας Κεφαλά στη μπλε ομάδα, με τη Μαριαλένα να παθαίνει σοκ όταν τους είδε, καθώς πρόκειται για τον πρώην σύντροφό της.

Επίσης, ο τσακωμός του Τριαντάφυλλου με την Ανθή και τη Σοφία άναψε φωτιές στην κόκκινη ομάδα, η οποία να θυμίσουμε πως τις τελευταίες βδομάδες έχει 5-1 νίκες στους αγώνες ασυλίας. Ας πάμε όμως στα σημερινά…

Οι μπλε είναι φαγωμένοι μετά τη χθεσινή μέρα και οι δύο νέοι παίκτες είναι αθλητικοί τύπο και το έδειξαν με το… καλημέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκείνοι θα κάνουν σήμερα το 1-0 κόντρα στους «κόκκινους», οι οποίοι όμως θα επανέρθουν γρήγορα. 

Θα βγουν αληθινά τα spoilers ή θα έχουμε ανατροπές;

 

 

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση