Survivor 4: Γιατί το twitter αποθέωσε την Καρολίνα και την θέλει νικήτρια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 09:49 Survivor 4: Γιατί το twitter αποθέωσε την Καρολίνα και την θέλει νικήτρια

Η Καρολίνα από τους Κόκκινους είναι η νέα αγαπημένη παίκτρια του "Survivor 4" για το twitter. Η αποθέωση και τα σχόλια που τη θέλουν να φτάνει στον τελικό.

Γεμάτο εντάσεις, καβγάδες και παρεξηγήσεις ήταν το επεισόδιο της Δευτέρας (22/02) του "Survivor 4", καθώς οι παίκτες και των δύο ομάδων ήρθαν σε σύγκρουση μεταξύ τους από την αρχή του αγωνίσματος έως και το συμβούλιο του νησιού.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες συμμετείχαν στις εντάσεις που δημιουργήθηκαν, με το twitter να σχολιάζει, όπως κάθε φορά, τα τεκταινόμενα, τις συμπεριφορές και τα λόγια των διαγωνιζόμενων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, το twitter ξεχώρισε από όλα τα παραπάνω την Καρολίνα Καλύβα, την παίκτρια των Κόκκινων η οποία αποτελεί μία από τις σχετικά πρόσφατες προσθήκες της ομάδας, αλλά και μία από τις πιο δυνατές παίκτριες των παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, το twitter εκτίμησε τη στάση της Καρολίνας στην καλύβα, όταν επέπληξε τον Κώστα και τον Τριαντάφυλλο για τη συμπεριφορά τους μπροστά σε όλους όταν τελείωσε το αγώνισμα ασυλίας, αναφέροντάς τους ότι "ξεκατινιάστηκαν".

Έπειτα, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου όπου σημειώθηκαν οι μεγαλύτεροι καβγάδες, η Καρολίνα ζήτησε από τους συμπαίκτες της να μην φωνάζουν, ενώ στην ψηφοφορία επέλεξε την Σοφία, αναφέροντας ότι δεν κάνει καλό στην ομάδα.

Η όλη στάση της, η ψυχραιμία της, οι αθλητικές της επιδόσεις, αλλά και η συγκροτημένη σκέψη της, έκαναν την Καρολίνα τη νέα αγαπημένη παίκτρια του twitter, με πολλούς χρήστες να αναφέρουν ότι την "βλέπουν" στον τελικό και την θέλουν νικήτρια.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση