Masterchef 5: Είναι ο Ιωάννης ο πιο αντιπαθής παίκτης για φέτος;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 10:55 Masterchef 5: Είναι ο Ιωάννης ο πιο αντιπαθής παίκτης για φέτος;

Γιατί το twitter ξεχώρισε τον Ιωάννη από το φετινό "Masterchef 5". Η στάση του στον διαγωνισμό και τα αρνητικά σχόλια των συμπαικτών του.

Κάθε χρόνο οι τηλεθεατές τείνουν να ξεχωρίζουν κάποιους παίκτες από τα ριάλιτι που παρακολουθούν, είτε λόγω των θετικών στοιχείων του, είτε λόγω της κακής συμπεριφοράς του. Αυτό, μάλιστα, γίνεται ακόμη πιο έντονο με τη χρήση του twitter, όπου σχολιάζονται ανελλιπώς τα επεισόδια των ριάλιτι από τους χρήστες.

Το διαγωνιστικό κομμάτι του "Masterchef 5" ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες με την είσοδο των 24 φετινών παικτών στο σπίτι και οι πρώτες συμπάθειες και αντιπάθειες του κόσμου έχουν γίνει ήδη αισθητές. Όπως δείχνουν τα σχόλια του twitter, ο Ιωάννης αποτελεί έναν από τους παίκτες που ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Ο Ιωάννης έστρεψε την προσοχή πάνω του από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ενώ η στάση του στην ομαδική δοκιμασία της προηγούμενης βδομάδας σχολιάστηκε πολύ αρνητικά. Κι αυτό γιατί ως αρχηγός της χαμένης ομάδας, αρνήθηκε να πάρει την ευθύνη και "χρέωσε" την ήττα στους συμπαίκτες του, αναφέροντας ότι ο ίδιος "δεν μαγείρεψε".

Η συμπεριφορά του πυροδότησε πολλά σχόλια από τους υπόλοιπους παίκτες του "Masterchef 5", αλλά και από τους τηλεθεατές. Τα αρνητικά σχόλια συνεχίστηκαν και στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/02), όπου ο ίδιος κέρδισε το Mystery Box, με τους συμπαίκτες του να μην χαίρονται και τόσο για τη νίκη του.

Μάλιστα, η Μαρίνα μάλιστα αντέδρασε με την συμπεριφορά του, καθώς θεώρησε ότι είναι προκλητική, και είπε: "Γύρισε πίσω και πυροβολούσε σαν παιδάκι. Είναι καλός μάγειρας αλλά δεν έχει καλά στοιχεία στον χαρακτήρα του και νομίζω ότι θα του στοιχίσει στον διαγωνισμό. Αυτά δεν τα ανέχομαι".

Το twitter φαίνεται πως βρήκε τον φετινό παίκτη του "Masterchef 5" που αγαπά να μισεί.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση