Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor 4: Ξεσπά σε κλάματα η Άννα Μαρία - Στο στόχαστρο ο Τζέιμς

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 12:46 Survivor 4: Ξεσπά σε κλάματα η Άννα Μαρία - Στο στόχαστρο ο Τζέιμς

Εντάσεις στο αποψινό επεισόδιο του "Survivor 4". Το παράπονο της Άννας Μαρίας για τον Νίκο και τους Μπλε. "Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα", λέει η Σοφία για τον Τζέιμς.

Συγκλονιστικό θα είναι και το επεισόδιο της Δευτέρας (1/03) του "Survivor 4", καθώς θα σημειωθούν εντάσεις στις παραλίες των ομάδων, ενώ οι παίκτες των Μπλε και των Κόκκινων θα δώσουν σκληρή μάχη για τη διεκδίκηση της ασυλίας.

Όπως βλέπουμε στο trailer, η Άννα Μαρία Βέλλη θα ξεσπάσει σε κλάματα, αναφέροντας ότι δεν την υποστήριξε κανείς από τους δικούς της ανθρώπους στο παιχνίδι, όταν προέκυψε ένα θέμα στην ομάδα.

"Ήταν κάτι το οποίο δεν έστεκε για κανέναν λόγο. Το αφήσαμε στη γενικότητα του ότι μπορεί αυτό που λέει η Χριστίνα να ισχύει. Και, ταυτόχρονα, δεν είδα κανέναν από τους κοντινούς μου ανθρώπους να παίρνει θέση. Εγώ το έκανα πολλές φορές για τον Νίκο, όταν φωνάζει να προσπαθώ να τον ηρεμήσω. Εμένα αυτό με πείραξε πάρα πολύ", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πιθανόν το θέμα που θα προκύψει, να έχει να κάνει με τα σχόλια της Χριστίνας ότι η Άννα Μαρία και η Μαριαλένα δεν μοιράζουν σωστά τα φαγητά.

Παράλληλα, στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε τον Τζέιμς να μπαίνει στο στόχαστρο, όχι μόνο των συμπαικτών του, αλλά και των αντιπάλων, με τη Σοφία να αναφέρει: "Αρχίζει να φοβάται μάλλον από τις καινούργιες προσθήκες. Τρίζει η καρέκλα του πρίγκιπα".

Την ίδια στιγμή ο Κρις λέει: "Παίζει το παιχνίδι της ενότητας, για να φανεί καλός στα μάτια του κόσμου και να φανεί ότι είναι ο ενωτικός αρχηγός".

Survivor 4: Δείτε το trailer της Δευτέρας

Πηγή: news247.gr