Survivor Spoiler: Κόκκινοι ή μπλε; Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 16:43 Survivor Spoiler: Κόκκινοι ή μπλε; Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Ποιοι θα κατακτήσουν την πρώτη ασυλία στον νέο στίβο μάχης του Survivor και ποιοι θα ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η αποχώρηση της Ανθής Σαλαγκούδη από το Survivor, έκανε τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να νιώσουν ανακούφιση, καθώς η δημοσιογράφος δεν τα πήγαινε καλά στα αγωνίσματα.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, πολλοί παίκτες της κόκκινης ομάδας, ανέφεραν πως πλέον οι αγώνες τους δεν ξεκινούν με δύο ή ένα μηδέν λόγω της… δεδομένης ήττας που θα έφερνε η Ανθή και αυτό άλλαξε το κλίμα.

Η νέα παίκτρια

Στο χθεσινό επεισόδιο μπήκε στο ριάλιτι μια νέα παίκτρια, η Ελένη Χαμπέρη που πήρε θέση στους "κόκκινους" και με το… καλημέρα, έδειξε πως είναι μία δυναμική παίκτρια.

Αν δεν αποχωρήσει η Σοφία λόγω τραυματισμού, οι κόκκινοι πλέον έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα στις γυναίκες, τόσο αριθμητικά (5 με 4) όσο και ψυχολογικά.

Άρχισε η φθορά στους μπλε

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ξεκίνησε η φθορά. Οι… απομονωμένοι Κρις και Αλέξης, έφεραν μόνο νίκες στο αγώνισμα, σε αντίθεση με τους… δυνατούς Τζέιμς και Νίκο. Μάλιστα στο trailer είδαμε πως πλέον ο Τζέιμς δέχεται "επιθέσεις", ενώ η Άννα Μαρία Βέλλη βάζει τα κλάματα λέγοντας πως δεν έχει υποστήριξη από το φίλο της Νίκο.

 

 

Είναι ξεκάθαρο πως το κλίμα στους μπλε δεν είναι καλό, ενώ αντίθετα στην ομάδα του Γιώργου Κοψιδά πιστεύουν ακόμα και για το δύο στα δύο αυτή τη βδομάδα στους αγώνες ασυλίας.

Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Ποιοι θα κερδίσουν στο σημερινό αγώνισμα; Όπως αναφέρουν τα spoiler για το επεισόδιο της Δευτέρας 1/3, οι "κόκκινοι" επιστρέφουν στις νίκες σε αυτούς τους αγώνες και θα στείλουν τους μπλε στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο στρατόπεδο των μπλε θα επικρατήσει "σφαγή", και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιος παίκτης θα καταφέρεινα κατακτήσει την ατομική ασυλία, καθώς η λογική μέχρι στιγμής, λέει πως ένας από τους δύο υποψήφιους θα είναι ο Κρις ή ο Αλέξης που πάνε κόντρα σε όλους…

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση