Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor 4: Πώς αποφεύχθηκε το ξύλο ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 14:32 Survivor 4: Πώς αποφεύχθηκε το ξύλο ανάμεσα σε Τζέιμς και Σάκη

Το παρασκήνιο του άγριου καβγά ανάμεσα στον Τζέιμς και τον Σάκη στο "Survivor 4". Τι ακριβώς συνέβη. Η παρέμβαση της παραγωγής.

Έναν πολύ άγριο καβγά είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο του "Survivor 4", την περασμένη Τετάρτη (03/3), ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας. Ο Τζέιμς, ο Νίκος, η Μαριαλένα και ο Σάκης είχαν μια πολύ έντονη αντιπαράθεση και λίγο έλειψε να πέσει ξύλο, ωστόσο είδαμε πως αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής "Ευτυχείτε", ο Τζέιμς και ο Σάκης όντως πιάστηκαν στα χέρια και η κατάσταση ξέφυγε κατά πολύ, με αποτέλεσμα να παρέμβει η παραγωγή για να τους χωρίσει. Το εν λόγω απόσπασμα δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο για ευνόητους λόγους και κόπηκε στο μοντάζ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον Τζέιμς, με αποτέλεσμα να προκληθεί πολύ μεγάλο επεισόδιο. Πέρα από τους παίκτες που προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν, ένας ηχολήπτης, ένας εικονολήπτης και ένα πρόσωπο της παραγωγής μπήκαν ανάμεσά τους και σταμάτησαν τον καβγά.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την παραγωγή.

Survivor 4: Ο καβγάς στους Μπλε

Μετά το τέλος του αγωνίσματος, παρά τη νίκη τους, τα πράγματα ξέφυγαν στους Μπλε όταν επανήλθε η συζήτηση σχετικά με τις επαφές που είχαν πριν από το παιχνίδι η Μαριαλένα με τον Σάκη Κατσούλη και τον Πάνο Καλίδη. Οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν, με την αντιπαράθεση μεταξύ Μαριαλένας και Τζέιμς-Μπάρτζη να κορυφώνεται.

Ωστόσο, μετά από αναφορά στο πρόσωπο του Σάκη Κατσούλη, ο τελευταίος επενέβη, όντας έξω φρενών και πλησιάζοντας απειλητικά προς τους δύο παίκτες. "Το όνομά μου μην το ξαναναφέρετε. Τέλος! Όταν θα αναφέρεις το όνομά μου θα μιλάς μπροστά μου! Τέλος!", φώναζε ο Σάκης στους Τζέιμς και Νίκο. Ο τελευταίος μάλιστα εκνευρίστηκε και οι δύο ήρθαν πολύ κοντά, με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν ώστε να μην έρθουν στα χέρια. Την ίδια ώρα, η Μαριαλένα φώναζε κλαίγοντας, απευθυνόμενη στους Τζέιμς Καφετζή και Νίκο Μπάρτζη: "Ντροπή σας. Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά".

Πηγή: news247.gr