MasterChef 5: Μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα στην ομαδική – Ποιοι θα παλέψουν για την ασυλία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 17:05 MasterChef 5: Μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα στην ομαδική – Ποιοι θα παλέψουν για την ασυλία

MasterChef 5: Το ανατρεπτικό reality μαγειρικής έχει και αοπόψε εκπλήξεις. Οι λάθος επιλογές οδηγούν στη μάχη για την ασυλία. 

Όι λάθος επιλογές από τους αρχηγούς των δύο ομάδων στο Masterchef και οι αστοχίες στην εκτέλεση των πιάτων στην ομαδική δοκιμασία φέρνουν και ένα μη αναστρέψιμο αποτέλεσμα. Σήμερα είναι η ημέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας, ενώ οι παίκτες της ομάδας που θα χάσει, θα παλέψουν για την ασυλία για να αποφύγουν την αποχώρηση.

Τα στοιχεία παρατίθενται από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, προκειμένου να δουν οι δύο ομάδες ξεκάθαρα τι συνέβη στην ομαδική δοκιμασία, και το αποτέλεσμα δεν είναι αναστρέψιμο.

Οι λάθος επιλογές των αρχηγών, αλλά και οι μικρές αστοχίες στην παρασκευή των πιάτων στις μονομαχίες, καθώς και σημαντικές λεπτομέρειες σε κάθε πιάτο, έφεραν το τελικό αποτέλεσμα.

Πληγωμένοι εγωισμοί και έντονες συζητήσεις, δημιουργούν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα κάποιοι να χάσουν την αυτοπεποίθησή τους και μαζί την ευκαιρία να κερδίσουν την ασυλία, στη δοκιμασία, που ακολουθεί.

Οι νικητές απολαμβάνουν μια ευχάριστη βραδιά με τον Γιάννη Αποστολάκη μαγειρεύοντας παρέα στο barbeque του κήπου, στο σπίτι του MasterChef 5, ενώ η ομάδα που χάνει, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αποχώρηση.

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Πηγη: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση