Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 20:32 Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τη νέα τηλεοπτική σεζόν

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης ενός νέου ριάλιτι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε από το The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ετοιμάζει την τηλεοπτική της επιστροφή, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η "Queen Dina" ανέφερε στο late night talk show του ΑΝΤ1 πως από τον Σεπτέμβρη θα την δούμε ξανά στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα, κάπου γνώριμα, καθώς είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει και να "μετακομίσει" στη νέα τηλεοπτική της στέγη.

"Θα με δείτε κάπου από τη νέα χρονιά, από τον Σεπτέμβριο. Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω κάτι, που πιστεύω θα μου ταιριάζει πολύ και θα αρέσει στον κόσμο. Δεν είναι κάτι από αυτά που έχουν γραφτεί. Θα με δείτε όμως κάπου γνώριμα, στα ίδια μέρη... Δεν ξέρω βέβαια σε ποια, γιατί έχω περάσει κι από διάφορα μέρη, αλλά είχα υπάρξει εκεί ξανά" δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη παραγωγή δεν ανήκει στον Νίκο Κοκλώνη, με τον οποίο ξεκαθάρισε πως παραμένουν δυο καλοί φίλοι.

Το θέμα αυτό συζητήθηκε από την παρέα του "Καλύτερα δε Γίνεται" με τον Κώστα Τσουρό να αποκαλύπτει πως σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιστρέφει στον ΣΚΑΪ και θα βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του "Αγρότης Μόνος Ψάχνει", την εκπομπή που θα παρουσίαζε την περασμένη σεζόν η Ελένη Τσολάκη.

Πηγή: yupiii.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση