Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Survivor: Δεύτερη παραβίαση των κανονισμών από τον Σάκη - Θα αποβληθεί από το παιχνίδι;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 13:08 Survivor: Δεύτερη παραβίαση των κανονισμών από τον Σάκη - Θα αποβληθεί από το παιχνίδι;

Δείτε τι συνέβη με τον νέο παίκτη της μπλε ομάδας

Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor ο Σάκης Κατσούλης, οι ισορροπίες στη μπλε ομάδα έχουν αλλάξει. Η υπο-ομάδα που υπήρχε αποδυναμώθηκε και έτσι έμειναν μόνο οι Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκος κόντρα στους υπόλοιπους.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν ο Σάκης πιάστηκε στα χέρια με τον Τζέιμς και χρειάστηκε να επέμβει η παραγωγή και οι παίκτες για να τους χωρίσουν. Σύμφωνα με διάφορα ρεπορτάζ, ο Σάκης ήταν εκείνος που επιτέθηκε στον «πρίγκιπα» και εκεί δέχθηκε την πρώτη και τελευταία «καμπάνα».

Η παραγωγή ήταν ξεκάθαρα πως δεν θα ανεχθεί άλλο παρόμοιο περιστατικό και την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι θα αποβληθεί. Στο επεισόδιο της Κυριακής (7/3) οι μπλε δεν τα βρήκαν, όμως κατάφεραν να διασύρουν με 10-3 τους κόκκινους και έτσι απόλαυσαν το μεγαλύτερο έπαθλο φαγητού που έχει δοθεί έως τώρα στο φετινό Survivor. Αυτό όμως που ίσως μην έδωσαν βάση πολλοί, ήταν τα λόγια του Τζέιμς για τον Σάκη.

Ο 24χρονος μιλώντας στην Άννα Μαρία και τον Νίκο, ανέφερε πως ο Αλέξης Παππάς του είπε ότι ένα πουλάκι του αποκάλυψε ότι ο «πρίγκιπας» είναι ο πιο μισητός παίκτης μέσα στο Survivor στο τηλεοπτικό κοινό και πως μόλις βγει υποψήφιος θα φύγει.

Αν κάτι τέτοιο ισχύει πραγματικά, τότε μιλάμε για παραβίαση των κανονισμών από τον Σάκη Κατσούλη και μπορεί να μην είναι τόσο «χοντρό» όσο η επίθεση που έκανε, δεν παύει όμως να είναι μεγάλο «φάουλ». Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από την παραγωγή σε αυτά τα λόγια του Τζέιμς, καθώς όπως βλέπουμε η ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες όσο πάει και μεγαλώνει.

Δείτε το σημερινό trailer και θα καταλάβετε…

Πηγή: newsbomb.gr