Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά - Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 14:26 Masterchef 5: Η κουζίνα παίρνει φωτιά - Μία επιστροφή φέρνει φουρτούνες

Μία επιστροφή παίκτη στο παιχνίδι μαγειρικής ανατρέπει τις ισορροπίες. Πως θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοινώνει στο σημερινό επεισόδιο του Masterchef την επιστροφή ενός παίκτη στο παιχνίδι. Στο άκουσμα της είδησης, οι διαγωνιζόμενοι πιάνουν το κεφάλι τους.

Πως θα αντιδράσουν ο Ιωάννης, ο Διονύσης, η Μαρίνα και οι υπόλοιποι; Πόσο δυνατός θα εμφανιστεί ο παίκτης που επιστρέφει στο παιχνίδι στη δοκιμασία; 

Την ίδια στιγμή, η Βίλλη Σεργή, η οποία αποχώρησε από το Masterchef στο επεισόδιο που είδαμε το Σάββατο, εμφναίστηκε μέσω Skype το πρωί της Δευτέρας στην εκπομποή «Φωλιά των Κου Κου», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην «κλίκα» που της καταλόγιζαν ότι έχει φτιάξει για να προστατεύεται μέσα στο παιχνίδι.

«Είναι αστειότητες ότι είχα φτιάξει κλίκα, δεν έχω να πω κάτι σε αυτό.

Δεν ξέρω τι περιμένουν να ακούσουν αυτοί που τα λένε όλα αυτά, δεν θα κάτσω να σταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κάποιο θέμα να σχολιάσω εκεί. Δεν είμαι καθόλου χειριστική σαν άνθρωπος, απλά είμαι αγαπητή, κάνω παρέα με τα παιδιά και τους ευχαριστώ που με στήριζαν», δήλωσε η Βίλλη.

Αναφέρθηκε επίσης στην αδυναμία που έχει στη Μαργαρίτα, που έβαλε τα κλάματα κατά την αποχώρησή της, την οποία βλέπει ως νικήτρια του φετινού κύκλου του MasterChef. «Τη Μαργαρίτα τη γνώρισα από το ξενοδοχείο.

Ήταν ένα κορίτσι πολύ συνεσταλμένο. Την πίστεψα πάρα πολύ. Είναι πολύ αληθινή. Είναι αυτό ακριβώς που βλέπουμε. Δεν ήθελα να τη δω να κλαίει. 

Βλέποντας το επεισόδιο ξέσπασα μόνη μου στο δωμάτιό μου. Η Μαργαρίτα μου έγραψε ένα γράμμα. Θέλω να κερδίσει πάρα πολύ η Μαργαρίτα. Πιστεύω πως μπροστά μας έχουμε μια γυναίκα με πολύ αγνή ψυχή. Θα πάει μπροστά στη ζωή της», δήλωσε για τη φίλη της.

Πηγές: star, newsit.gr