Survivor: «Βόμβα» στους μπλε - Αποχωρεί οικειοθελώς ο Πάνος Καλλίδης;

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 12:02 Survivor: «Βόμβα» στους μπλε - Αποχωρεί οικειοθελώς ο Πάνος Καλλίδης;

Τι συμβαίνει με τον παίκτη της μπλε ομάδας;

Η «επίθεση» που έκανε στο επεισόδιο της Δευτέρας (8/3) ο Τζέιμς και η παρέα του στον Πάνο Καλλίδη, δεν είχε προηγούμενο. Από εκεί που ο «πρίγκιπας» έσταζε μέλι για τον τραγουδιστή και τον υποστήριζε, πλέον του γύρισε την πλάτη και «χώρισαν» οι δρόμοι τους μέσα στο παιχνίδι.

Αφορμή για τη χθεσινή «επίθεση» στον Καλλίδη, ήταν κάποιες βρισιές που φώναξε μετά από μία ήττα του, κάτι που ενόχλησε την κλίκα των τριών. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Τζέιμς του ζήτησε να πει συγνώμη και εκεί ειπώθηκαν κάποιες βαριές κουβέντες, όπως ο «πρίγκιπάς» έπιασε στο στόμα του και τη λέξη «μάνα».

 

 

Αυτό έκανε έξαλλο τον Πάνο Καλλίδη, ο οποίος άλλαξε θέση στη συγκέντρωση των παικτών μετά το αγώνισμα ασυλίας, προκειμένου να μην είναι στο πλευρό του Νίκου Μπάρτζη.

 

 

Όταν έφτασε η ώρα να ψηφίσουν οι μπλε στο συμβούλιο του νησιού μετά την ήττα τους με 10-6, ο Πάνος Καλλίδης ήταν εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος. Μάλιστα, όταν έφτασε η σειρά του να ψηφίσει, ανέφερε μπροστά στην κάμερα πως σκέφτεται να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι επειδή ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα-Μαρία Βέλλη τον «έχουν κάνει να ντρέπεται» και εν τέλει ψήφισε προς αποχώρηση τον συμμετέχοντα από την Κόρινθο.

 

 

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του Πάνου στη συνέχεια και αν τελικά θα κάνει τη σκέψη του πράξη.

Πηγή: newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση