Masterchef 5: Ξεκίνησε ο πόλεμος στην κουζίνα - «Ψάξε δωμάτιο, δε σε βλέπω καλά»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 12:34 Masterchef 5: Ξεκίνησε ο πόλεμος στην κουζίνα - «Ψάξε δωμάτιο, δε σε βλέπω καλά»

Ποιος θα δώσει μάχη για να παραμείνει στο παιχνίδι; Ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας;

«I will be back» είχε πει ο Κωστής, και έγινε πράξη. Με την επιστροφή του στο MasterChef 5, οι 18 παίκτες συνεχίζουν στη μάχη για τη διεκδίκηση του πολυπόθητου τίτλου, ωστόσο το γυαλί έχει ραγίσει.

Με τις σχέσεις των παιχτών μεταξύ τους να βρίσκονται στη χειρότερη φάση, ο δρόμος της αποχώρησης είναι ανοιχτός πάλι για έναν από αυτούς.

Ο Κωστής που επέστρεψε στον διαγωνισμό μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου, έφερε πολλές αρνητικές αντιδράσεις σε πολλούς παίχτες.

Διονύσης και Ιωάννης δεν είδαν με καλό μάτι αυτή την επιστροφή, και άρχισαν τις σκληρές δηλώσεις μπροστά στην κάμερα. «Ψάξε δωμάτιο, δε σε βλέπω καλά», ακούστηκε στην κουζίνα του Masterchef.

Ο Κωστής, από την πλευρά του, δήλωσε στην κάμερα ότι «θα σφίξουν οι κ…», ενώ ο Ιωάννης είπε για μία ακόμη φορά ότι με ρουφιάνους, νυφίτσες, ύπουλους και διπρόσωπους δεν θέλει να έχει ούτε “καλημέρα”.

Απόψε, η κάρτα ασυλίας βρίσκει νέο κάτοχο, ενώ οι παίχτες αναμένουν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του τεστ δημιουργικότητας.

Οι χειρότερες προσπάθειες στο τεστ δημιουργικότητας θα αναμετρηθούν σε μία ακόμη δοκιμασία αποχώρησης. Για ποια ή ποιον η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει και τη λήξη του μαγειρικού του ταξιδιού στο MasterChef 5;

Ποιος θα κερδίσει την κάρτα ασυλίας, η οποία όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο παιχνίδι;

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση