Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας, ο Σωκράτης και το ένοχο παρελθόν τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021 10:41 Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας, ο Σωκράτης και το ένοχο παρελθόν τους

Τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας απόψε, για την σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες"... Πώς θα αντιμετωπίσει η Ελένη τη μεγάλη στιγμή της δίκης του βιαστή της, Βόσκαρη;

Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συνεχίζουν να ετοιμάζουν τη μυστική τους αναχώρηση για το Παρίσι. Θα τα καταφέρουν ή θα ξεσκεπαστεί το μυστικό τους; Οι ελπίδες της Ελένης αναπτερώνονται για την έκβαση της δίκης ύστερα από τα νέα που της έφερε η Λέτα, ενώ θα δεχτεί μια απρόσμενη επίσκεψη από τον ανιψιό της. Η Δόμνα καλεί τον Μελέτη και την Ανέτ, προκειμένου να τους ανακοινώσει κάτι πολύ σημαντικό. Η μέρα της δίκης του Βόσκαρη φτάνει και η Ελένη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Ο Δούκας συναντά τον Σωκράτη για να κλείσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες στη δουλειά τους, αλλά και το ένοχο παρελθόν τους.

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια, καθώς έρχεται στο φως ένα μυστικό από το μακρινό παρελθόν και συγκεκριμένα από το 1920."Θα δούμε τον Σέργιο Σεβαστό, τον πρεσβύτερο, που τον είχε υποδυθεί ο Τάσος Χαλκιάς -τώρα θα τον υποδυθεί άλλος ηθοποιός σε μικρότερη ηλικία-, θα δούμε τον Γιώργη Σταμίρη, θα δούμε και τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη. Θα αποκαλυφθεί τι συνδέει τον Μάνο Βόσκαρη με την οικογένεια των Σεβαστών στις Άγριες Μέλισσες. Ο Σέργιος Σεβαστός ήταν αυτός που είχε δολοφονήσει τον πατέρα του Μάνου Βόσκαρη και γι’ αυτό ο Μάνος Βόσκαρης τρέφει μίσος μέσα του για την οικογένεια των Σεβαστών".

Πηγές: ΑΝΤ1, enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση