Τηλεθέαση: Μάχη κορυφής για δύο - Τρίτες και καταϊδρωμένες οι Άγριες Μέλισσες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 11:42 Τηλεθέαση: Μάχη κορυφής για δύο - Τρίτες και καταϊδρωμένες οι Άγριες Μέλισσες

Η υπεροχή του Survivor και του MasterChef είναι γεγονός. Τι διαφορά πέτυχαν απέναντι στις Άγριες Μέλισσες.

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας τα δύο ριάλιτι και η σειρά εποχής μπήκαν στην τηλεοπτική αρένα της prime time για να διεκδικήσουν την πρωτιά στην τηλεθέαση και έσβησαν όλους τους αντιπάλους τους.

Survivor, Άγριες Μέλισσες και MasterChef επεσαν στη μάχη και όπως κάθε φορά ο νικητής ήταν ένας, παρά τον σκληρό ανταγωνισμό. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πήρε την πρωτιά με μεγάλη διαφορά και ποσοστό 33,9% στο σύνολο, ενώ σε τέταρτα έπιασε ακόμα και το 54,2%.

Τα υπόλοιπα δύο προγράμματα κονταροχτυπήθηκαν με το MasterChef, το οποίο φέτος είναι περισσότερο ριάλιτι από ποτέ σε βαθμό η μαγειρική να έχει περάσει σε τρίτο - τέταρτο ρόλο και να ασχολούμαστε διαρκώς με δύο αντιπαθητικές παίκτριες που νομίζουν ότι είναι υπεράνω όλων να επιδεικνύουν τον πολύ κακό χαρακτήρα τους, να πάρει την πρωτιά από τις Άγριες Μέλισσες στο δυναμικό κοινό.

Συγκεκριμένα, το MasterChef έκανε 27,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ οι Άγριες Μέλισσες υποχώρησαν στο 23,9%.

Το αντίθετο συνέβη στο γενικό σύνολο, όπου οι Άγριες Μέλισσες υπερίσχυσαν του Masterchef, με 25,8% έναντι 22,8% που έκανε η σειρά εποχής του Αντ1.

Όσο για τα υπόλοιπα προγράμματα που προβάλλονται την ίδια ώρα, δεν είχαν καμία τύχη και βυθίστηκαν σε ποσοστά που θυμίζουν πολικές θερμοκρασίες

Δείτε παρακάτω την τηλεθέαση αναλυτικά

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

SURVIVOR 33,9%
MASTERCHEF 27,8%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 23,9%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

SURVIVOR 31,1%
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 25,8%
MASTERCHEF 22,8%

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση