Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο MEGA με υπογραφή Ανδρέα Γεωργίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 14:05 Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο MEGA με υπογραφή Ανδρέα Γεωργίου

Η συμφωνία έχει κλείσει και έτσι θα δούμε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη σε έναν διαφορετικό τηλεοπτικά ρόλο έχοντας στο πλάι του τον Ανδρέα Γεωργίου.

Όπως είναι γνωστό την επόμενη σεζόν το τρίδυμο επιτυχημένων σειρών, δηλαδή οι Ανδρέας Γεωργίου, Βάνα Δημητρίου και Κούλλης Νικολάου θα είναι στο δυναμικό του MEGA που έχει ανακοινώσει επίσημε ότι «θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους “Η Γη της Ελιάς” καθώς και άλλα φιλόδοξα projects».

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ανάμεσα σε αυτά τα «φιλόδοξα projects» είναι και μία… ανατρεπτική και ιδιαίτερη εκπομπή με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη. Πρόκειται για talk show αλλά που δεν γίνεται σε κάποιο πλατό… χαλαρά… με μπίρι-μπίρι, αλλά σε διαφορετικούς κάθε φορά χώρους καθώς εκτός από τη συζήτηση ο καλεσμένος υποβάλλεται και σε…. περίεργες δοκιμασίες.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την εκπομπή με τίτλο «A Night Out» ο Θεοχάρης Ιωαννίδης την προβάλλει μέσα από το κανάλι του στο YouTube και η επιτυχία της στο διαδίκτυο άνοιξε το δρόμο και για το τηλεοπτικό τοπίο. Εκεί λοιπόν θα έχει την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου και ως παραγωγού αλλά και με σκηνοθετική επιμέλεια ώστε με την ανατρεπτική και μοντέρνα «ματιά» της η εκπομπή να κερδίσει και το τηλεοπτικό κοινό. Όπως καταλάβατε οι συναντήσεις του Ιωαννίδη με τους καλεσμένους του θα γίνονται σε μέρη που μετά τη συζήτησή τους θα προσφέρονται και για τις… ιδιαίτερες δοκιμασίες που θα τους υποβάλλει, όπως έχει γίνει και με τον Γεωργίου όταν ήταν καλεσμένος του στη διαδικτυακή εκπομπή του.

Ο σχεδιασμός του MEGA σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι η εκπομπή «A Night Out» να προβάλλεται αρχικά μία φορά τη βδομάδα στην prime time ζώνη αλλά αν τα γυρίσματα προχωρήσουν τότε δεν αποκλείεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης να δίνει περισσότερα βράδια της βδομάδας ραντεβού με τους τηλεθεατές, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και ο Ανδρέας Γεωργίου εκτιμούν ότι θα κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό.

του Γρηγόρη Μελά

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση