Κρούση Mega στην Ελένη Μενεγάκη - Θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 10:57 Κρούση Mega στην Ελένη Μενεγάκη - Θα επιστρέψει στην πρωινή ζώνη;

Σε λογική τηλεοπτικού πρωταθλητισμού, με τη διεκδίκηση δυνατών ονομάτων, μπαίνει το Mega, που καταστρώνει ήδη τα σχέδιά του για την προσεχή σεζόν.

Λίγο μετά την επέτειο ενός χρόνου επαναλειτουργίας του σταθμού, η διοίκησή του φέρεται έτοιμη να προχωρήσει σε επιπλέον επενδύσεις, με στόχο να φέρει το Mega σε ανταγωνιστικό επίπεδο, ανάλογο ενός τηλεοπτικού… Τσάμπιονς Λιγκ. Στο πλαίσιο αυτό, πληροφορίες της Reallife, αναφέρουν ότι το Mega ήδη προσέγγισε την Ελένη Μενεγάκη, που βρίσκεται εκτός τηλεόρασης από τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποφάσισε να κρεμάσει -προσωρινά ή όχι- τα παπούτσια της παρουσιάστριας. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρξε κατ’ αρχάς μια ανοιχτή συζήτηση προθέσεων ανάμεσα στο Mega και την Ελ. Μενεγάκη, όπου μπήκαν οι βάσεις για ενδεχόμενη συνεργασία την προσεχή σεζόν. Στόχος του καναλιού είναι να αξιοποιήσει την Ελ. Μενεγάκη στο καθημερινό του πρόγραμμα, κατά προτίμηση στην πρωινή του ζώνη.

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής της υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να δοκιμαστεί σε κάτι καινούργιο και ότι, αν αποφασίσει να επιστρέψει, θα το κάνει για να αναλάβει καθημερινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο.

Οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε αρχικό στάδιο χωρίς να έχουν καταλήξει σε συμφωνία, ωστόσο ο δίαυλος επικοινωνίας του Mega με την Ελ. Μενεγάκη παραμένει ανοιχτός. Το κανάλι αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες να οριστικοποιήσει τις αποφάσεις του για το μπάτζετ της νέας σεζόν και κατόπιν θα ακολουθήσει νέος κύκλος συζητήσεων.

Ενδεικτικό των προθέσεων του Mega, ωστόσο, είναι ότι συμπεριέλαβε το όνομα της Ελ. Μενεγάκη σε έρευνα κοινής γνώμης για την αξιολόγηση τηλεοπτικών προσώπων, την οποία διεξήγαγε το κανάλι τον Ιανουάριο και, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέγραψε πολύ θετικά αποτελέσματα για τη μεγάλη απούσα της φετινής σεζόν.

Πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση