Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φιλμ της Disney

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαρτίου 2021 12:07 Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο φιλμ της Disney

Το 2019 η Disney ανακοίνωσε τη βιογραφική ταινία με τίτλο “Greek Freak”, η οποία θα έχει ως θέμα τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Η ταινία θα επικεντρώνεται στα παιδικά χρόνια του Aντετοκούνμπο, τις δυσκολίες που πέρασε και την τεράστια άνοδο στην καριέρα του.

Πρόσφατα, το Variety αποκάλυψε ότι έχουν βρεθεί οι τρεις ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους ρόλους του Γιάννη Αντετοκούνμπο, της μητέρας και του πατέρα του, στην ταινία που θα αναπτυχθεί από την Walt Disney Studios για την συνδρομητική υπηρεσία Disney Plus.

Ο Νιγηριανός Ούτσε Αγκάντα θα αναλάβει να ενσαρκώσει τον Έλληνα σταρ στον πρώτο του κινηματογραφικό ρόλο, ενώ η Γετίντε Μπαντάκι θα υποδυθεί την μητέρα του, Βέρα, και ο Ντάγιο Οκενίγι τον πατέρα του Τσαρλς.

Ο Ακίν Ομοτόσο (“Queen of Katwe”) θα αναλάβει την σκηνοθεσία του φιλμ, ενώ ο Αράς Αμέλ του “A Private War” αλλά και του “Grace of Monaco”, θα υπογράφει το σενάριο. Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας θα εκτελεί χρέη εκτελεστικού παραγωγού, ενώ παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Μπέρνι Γκόλντμαν.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει αργότερα φέτος τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ.

Να σημειώσουμε ότι ο Αγκάντα εκδήλωσε ενδιαφέρον και πέρασε ακρόαση γiα τον ρόλο του “Greak Freak” όταν έμαθε για το ανοιχτό casting call από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: perpetual.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση