Survivor Spoiler: Έγινε το μεγάλο «μπαμ» - Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2021 15:17 Survivor Spoiler: Έγινε το μεγάλο «μπαμ» - Ο παίκτης που αποχωρεί σήμερα - Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Η αποχώρηση που περίμεναν ελάχιστοι.

Από την αρχή του φετινού Survivor, έχουμε καταλάβει πολύ καλά πως πρόκειται για το παιχνίδι των ανατροπών.

Ήδη έχουν γίνει αρκετές και δεν μιλάμε για τις συμπεριφορές και τις «κωλοτούμπες» κάποιον παικτών, αλλά στις αποχωρήσεις. Οι κόκκινοι αυτή τη βδομάδα έχασαν και τις δύο ασυλίες και έτσι υποψήφιοι προς αποχώρηση βγήκαν οι: Τριαντάφυλλος, Μαριάνθη και Ελένη.

Βασικός στόχος των κόκκινων ήταν, είναι και θα είναι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) ο Τριαντάφυλλος. Εδώ και πολλές μέρες είναι στο… περιθώριο και δέχεται «επιθέσεις» από τους συμπαίκτες τους. Ειδικά μετά την ένωση και τη συμφιλίωσή του με τον Αλέξη Παππά, ο «Ντάφυ» έχει δημιουργήσει μία κλίκα που φαίνεται να ανησυχεί τους συμπαίκτες του και έτσι θα ήθελαν πολύ να είναι εκείνος που θα αποχωρήσει.

Όσο γίνονται όλα αυτά όμως, ο Τριαντάφυλλος αποκτά ακόμα περισσότερους υποστηρικτές και το κοινό τον κρατάει μέσα στο Survivor. Αυτό δεν δείχνουν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν οι υπόλοιποι κόκκινοι, οπότε από τη στιγμή που ακούσαμε χθες πως οι άλλες δύο υποψήφιες θα είναι η Μαριάνθη και η Ελένη, γνωρίζαμε πως η μάχη θα γίνει ανάμεσά τους.

Η πρώτη έχει δείξει πως έχει τους δικούς της φανατικούς υποστηρικτές, ενώ η ξανθιά παίκτρια βρίσκεται λίγο καιρό στο παιχνίδι και έτσι ήταν το φαβορί για αποχώρηση.

Η «βόμβα» όμως έπεσε και σύμφωνα με το Dokari.gr, εκείνη που αποχωρεί είναι η Μαριάνθη! Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται πως βλέπει περισσότερα πράγματα στην Ελένη και έτσι θα συνεχίσει -τουλάχιστον- για άλλη μία βδομάδα στο παιχνίδι.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο;

Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία απόψε και μπορεί στο κοινό να μην φαίνεται τόσο σημαντικός όσο εκείνοι της ασυλίας, όμως για τους παίκτες που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους τους τόσο καιρό, ίσως να είναι ο σημαντικότερος.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι μπλε κερδίζουν και πάλι σήμερα! Μπορεί να έχουν μείνει μόλις 7 άτομα στην ομάδα τους, όμως δείχνουν ασταμάτητοι και όσο στην κόκκινη ομάδα συνεχίζουν να «τρώγονται», οι αντίπαλοι θα συνεχίζουν να παίρνουν νίκες και να απολαμβάνουν έπαθλα.

Πηγές: dokari.gr, newsbomb.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση