Survivor: Η υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη στο τιμόνι της βάρκας της επιστροφής

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 10:07 Survivor: Η υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη στο τιμόνι της βάρκας της επιστροφής

Οι εξηγήσεις και παρεξηγήσεις μπλε και κόκκινων, τα δάκρυα Ελένης και Ηλία, η κόντρα της σημαίας και η μάχη για την επικοινωνία - Δείτε βίντεο.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη είναι η παίκτρια του Survivor 4 που δεν θα συνεχίσει στο ριάλίτι επιβίωσης, καθώς το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τους Τριαντάφυλλο και Ελένη Χαμπέρη. 

Με τα παράπονα των… κατά συρροή υποψήφιων προς αποχώρηση για τους κόκκινους Τριαντάφυλλου και Μαριάνθης Κάσδαγλη ξεκίνησε το επεισόδιο της Πέμπτης στο Survivor.

Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η υποπλοίαρχος τα είχαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους όχι μόνο για το γεγονός ότι συνεχώς τους βγάζουν στον… τάκο, αλλά και για το πώς τους συμπεριφέρονται στην παραλία.

Στεναχωρημένη ήταν και η Ελένη Χαμπέρη και ας ήταν για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η 26χρονη personal trainer λύγισε μπροστά στην κάμερα, γιατί όπως είπε δεν ήθελε να φύγει και ένιωθε  πως αυτή θα αποχωρούσε από τον Άγιο Δομίνικο. Την απόφαση του να βγάλει στον… τάκο την φίλη του δικαιολόγησε ο Παύλος Γαλακτερός.

Δεν ήταν όμως μόνο η Ελένη Χαμπέρη που δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ο Ηλίας Μπόγδανός… έσπασε όταν άρχισε να μιλάει για τους δικούς του με αφορμή το  αγώνισμα επικοινωνίας.

Τη συγκίνηση διαδέχθηκε η ένταση. Η Μαριάνθη Κάσδαγλη βγήκε από τα ρούχα της με την συμπαίκτρια της Νικολέτα Μαυρίδη, όταν την άκουσε να σχολιάζει τον τρόπο με τον οποίο μιλάει μπροστά στις κάμερες. Οι υπόλοιποι προσπάθησαν να την ηρεμίσουν, όμως μάταια. Οι φωνές τους αντηχούσαν σε ολόκληρο τον Άγιο Δομίνικο.

Στην πλευρά των μπλε τα πράγματα μπορεί να ήταν πιο ήρεμα, όμως και εκεί τα θέματα των δυο με τους πέντε συνεχίζονται με κάθε αφορμή και αιτία. Αυτή τη φορά το πρόβλημα ήταν το πανό των μπλε που ο Σάκης Κατσούλης το ήθελε για σημαία σε μια κατασκευή που έφτιαχνε με τον Αλέξη Παππά, όμως ο Νίκος Μπάρτζης δεν έδειχνε διατεθειμένος να του κάνει το χατίρι. Συν τοις άλλοις Τζειμς και Νίκος δεν βοηθάνε στην καλύβα με τον Αλέξη Παππά να χαρακτηρίζει την παρουσία τους σαν καρτ-ποστάλ με πόδια και τον Σάκη να συμπληρώνει ότι είναι περαστικοί.

Πριν οι δυο ομάδες μπουν στο στίβο μάχης με έπαθλο την επικοινωνίας, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Τριαντάφυλλο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί, με τον τραγουδιστή να του λέει πως θα ακούσει τη συμβουλή του γιατρού και θα μείνει και σήμερα εκτός, ενώ στη συνέχεια έδωσε τον λόγο και στις άλλες δυο υποψήφιες προς αποχώρηση την Μαριάνθη και την Ελένη.

Ο Γιώργος Λιανό πριν τα διαδικαστικά του αγώνα είπε στους παίκτες των δυο ομάδων ότι κάθισε με παρέα και παρακολούθησαν το επεισόδιο με το πάρτι της ένωσης, οπού και διαπίστωσε πόσο «γύπας» ήταν ο Τζέιμς Καφετζής κατανοώντας τον λόγο που κάθε καλοκαίρι τα νησιά μας είναι γεμάτα τουρίστριες. Μετά αναφέρθηκε στην επική τούμπα του Νίκου Μπάρτζη, ενώ δεν του ξέφυγε ούτε η «Τελεφερίκ». Τι είναι το τελεφερίκ, αναρωτήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου, με μια εκ των συμπαικτριών της να της απαντάει ότι είναι αυτό που πας στην Πάρνηθα και τον Λιανό να της εξηγεί το σκηνικό που δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της τραγουδίστριας. Από τα σχόλια του παρουσιαστή του Survivor δεν γλίτωσε ούτε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι κόκκινοι ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν με 5-2 με τον Αλέξη Παππά να ενοχλείται από τον πανηγυρισμό του Ηλία Μπόγδανου και να δημιουργείται μεταξύ τους ένταση.

Οι μπλε πήραν τα πάνω τους και κατάφεραν με αντεπίθεση διαρκείας όχι μόνο να περάσουν μπροστά, αλλά να πάρουν και το παιχνίδι με 10-5.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ένιωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με τον Αλέξη Παππά να επεμβαίνει και τον ζαχαροπλάστη να του απαντάει «τη γνώμη σου να την βάλεις άλλου». Ο Ηλίας Μπόγδανος έριξε το φταίξιμο της ήττας στην ένωση των δυο ομάδων. Η εξήγηση του Τριαντάφυλλου ήταν ότι οι μπλε νίκησαν γιατί είναι μάγκες.

Όταν έληξαν οι εξηγήσεις και οι παρεξηγήσεις οι μπλε οδηγήθηκαν στην καλύβα επικοινωνίας και διάβασαν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων.

Στο συμβούλιο  οι εξηγήσεις και οι παρεξηγήσεις συνεχίστηκαν με τον Τριαντάφυλλο να τα κάνει... μπάχαλο.   Ωστόσο αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Ηλία Μπόγδανου πως ο «Ντάφι» τον αποκάλεσε «ρουφιάνο» και αναρωτήθηκε… τι καριέρα θα κάνει μόλις βγει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με τον Τριαντάφυλλο να ισχυρίζεται ότι λέει ψέματα. 

Μετά τις εντάσεις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη Χαμπέρη και να βάλει στην βάρκα της επιστροφής την υποπλοίαρχο Μαριάνθη Κάσδαγλη, με όλη την  ομάδα των κόκκινων πλην του «Ντάφυ» να αγκαλιάζουν την παίκτρια που έμεινε.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση