Κορωνοϊός: Εκτός "αέρα" Μουτσινάς, Νομικού, Μαλέσκου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 14:43 Κορωνοϊός: Εκτός "αέρα" Μουτσινάς, Νομικού, Μαλέσκου

Οι εκπομπές Love it, Καλό Μεσημεράκι και Super Makeover δεν θα προβληθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (1/4), καθώς ένας τεχνικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο κορωνοϊός δεν άφησε ανεπηρέαστες τις ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, καθώς εκτός προγράμματος θα βρεθούν σήμερα οι Νίκος Μουτσινάς, Ιωάννα Μαλέσκου και Δούκισσα Νομικού.

Συγκεκριμένα, οι εκπομπές Love it, Καλό Μεσημεράκι και Super Makeover δεν θα προβληθούν το μεσημέρι της Πέμπτης (1/4), καθώς ένας τεχνικός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και για προληπτικούς λόγους οι ψυχαγωγικές εκπομπές δε θα βγουν στον "αέρα".

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τονίζοντας πως η εκπομπή δεν θα μεταδοθεί και ευχήθηκε υγεία σε όλους.

"Καλό μήνα με υγεία! Εμείς θα τα ξαναπούμε με το καλό τη Δευτέρα, δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο στην covid εποχή άλλωστε δεν παίζουμε με τίποτα! Προσοχή σε όλους, περαστικά στον κόσμο που νοσεί και υπομονή. Να βγούμε δυνατοί από όλο αυτό που ζούμε", έγραψε η παρουσιάστρια.

Στη θέση της εκπομπής, Love it σήμερα προβλήθηκε σε επανάληψη εκπομπή μαγειρικής, ενώ σε επανάληψη θα προβληθεί το Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, αλλά και το Super Makeover με τη Δούκισσα Νομικού. Τέλος, από τις 18:00 που προβάλλεται το House of Fame κι έπειτα το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση