Survivor 4 - Κομμένες Σκηνές: Γιατί ο Παύλος ψήφισε την "κολλητή" του να φύγει

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 11:03 Survivor 4 - Κομμένες Σκηνές: Γιατί ο Παύλος ψήφισε την "κολλητή" του να φύγει

Σε μία από τις σκηνές που δεν είδαμε την Τετάρτη στο ΣΚΑΪ, αποκαλύπτεται ο λόγος που ο Παύλος Γαλακτερός δεν "έδωσε" τον Κώστα Παπαδόπουλο, αλλά τη φίλη του Ελένη Χαμπέρη.

Η Ελένη Χαμπέρη παρέμεινε μεν στο Survivor, καθώς από την τριάδα των υποψηφίων μαζί με τους Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη, η τελευταία ήταν αυτή που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, ωστόσο, οι στιγμές που προηγήθηκαν μέχρι να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα από τον Γιώργο Λιανό, ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρες, όπως παραδέχτηκε.

Η παίκτρια, εμφανίστηκε στην κάμερα να κλαίει, λέγοντας πως δεν θέλει να φύγει από το Survivor, καθώς ενσωματώθηκε πρόσφατα σε αυτό, έχοντας τεράστια αγωνία σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Μάλιστα, όταν ανακοινώθηκε το όνομα της Μαριάνθης, άπαντες (πλην του Τριαντάφυλλου) έτρεξαν πάνω στην Ελένη και την αγκάλιασαν προκειμένου να τη συγχαρούν για την παραμονή της.

Η υποψηφιότητά της, ωστόσο, έχει έντονο "παρασκήνιο", καθώς η συμμετοχή της στην τριάδα των υποψηφίων δεν ήταν προϊόν ψηφοφορίας, αλλά επιλογής του Παύλου Γαλακτερού. Οι δυο τους μάλιστα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, είναι φίλοι και, όπως είπε ο ίδιος ο Παύλος ήταν πολύ δύσκολο να υποδείξει εκείνη υποψήφια.

Στις κομμένες σκηνές που δεν είδαμε την Τετάρτη, ο παίκτης εμφανίζεται να μιλά με μερίδα των συμπαικτών του αποκαλύπτοντας τον λόγο που το έκανε, επιλέγοντας να "δώσει" την Ελένη και όχι τον Κώστα Παπαδόπουλο, παρά το γεγονός ότι είναι φίλη του. Μάλιστα, για την απόφασή του απέσπασε και τα "συγχαρητήρια" πολλών συμπαικτών του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση