Survivor: Οι νέες ομάδες και ο «χωρισμός» που πλήγωσε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 10:47 Survivor: Οι νέες ομάδες και ο «χωρισμός» που πλήγωσε

Οι αντιδράσεις μπλε, κόκκινων  και... Twitter για την αλλαγή, το Πρωταπριλιάτικο αστείο του Λιανού και οι εντάσεις με Ελευθερία και Τριαντάφυλλο – Δείτε βίντεο.

Ραγδαίες ήταν οι εξελίξεις στο Κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor 4, καθώς για ακόμα μια φορά φέτος οι δυο ομάδες θα αναγκαστούν να συνεχίσουν το παιχνίδι επιβίωσης με διαφορετική σύνθεση από ότι μέχρι χθες.

Μάλιστα σε αντίθεση με την πρώτη φορά οπού οι Διάσημοι και οι Μαχητές μετατράπηκαν σε κόκκινους και μπλε με τους Γιώργο Κοψιδά και Τζειμς Καφετζή να επιλέγουν τους συμπαίκτες τους, τώρα η διαμόρφωση των δυο νέων ομάδων θα προέκυπτε κατόπιν απόφασης της παραγωγής
.
Την ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Λιανός λίγο μετά την ήττα των κόκκινων με 10-3 από τους μπλε και η είδηση έσκασε σαν… βόμβα.  Τα πηγαδάκια και οι συζητήσεις πήραν… φωτιά με τους παίκτες να κάνουν τις δικές τους εκτιμήσεις και να εκφράζουν και τις επιθυμίες τους.

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα με τη μπλε μπαντάνα θα αγωνίζονται οι Παύλος, Κόρο, Κώστας και Ελένη, ενώ με την κόκκινη οι Ελευθερία, Αλέξης και Σάκης.

Η αλλαγή στρατοπέδου σε κάποιους φάνηκε ιδανική, όμως υπήρχαν και παίκτες που δεν την είδαν με καλό μάτι. Ο Σάκης Κατσούλης δεν ενθουσιάστηκε που «χώρισε» με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Η νέα κόκκινη ομάδα: Ελευθερία Ελευθερίου, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Αλέξης Παππάς, Καρολίνα Καλύβα, Σάκης Κατσούλης, Νικολέτα Μαυρίδη και Τριαντάφυλλος.

Η νέα μπλε ομάδα: Παύλος Γαλακτερός, Χριστίνα Κεφαλά, Ελένη Χαμπέρη, Τζέιμς Καφετζής, Κώστας Παπαδόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκος Μπάρτζης.

Ο... χωρισμός Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένας Ρουμελιώτη ήταν αυτός που σχολιάστηκε περισσότερο απο τους χρήστες του Twitter.

Φυσικά Survivor χωρίς εντάσεις δεν υπάρχει. Πριν οδηγηθούμε στο ανακάτεμα των ομάδων η Ελευθερία Ελευθερίου,  κατάφερε να μπει στο στόχαστρο των κόκκινων όταν  πιάστηκε στα πράσα να ανοίγει το σεντούκι προμηθειών των αντιπάλων. 

Η τραγουδίστρια απολογήθηκε ότι δεν είχε σκοπό να κλέψει, με το Νίκο Μπάρτζη να δίνει διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, υποστηρίζοντας πως σκοπός της ήταν να στοχοποιηθεί αυτός και ο Τζέιμς Καφετζης. Το ίδιο πίστεψαν και οι κόκκινοι. Επικράτησε πανικός με την Ελευθερία Ελευθερίου να αποχωρεί κλαίγοντας.

Από τις εντάσεις δεν γίνεται να απουσιάσει και ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής πήγε να πάρει θέση επί του θέματος της «κλοπής» και βρέθηκε… κατηγορούμενος για φιλικές σχέσεις με τους μπλε και για έναν «μπαγλαμά» που ακούστηκε να λέει για τον Γιώργο Κόρομι.

Το κλίμα και στις δυο ομάδες δεν είναι και το καλύτερο, ειδικά για κάποιους παίκτες. Στους μπλε είναι οι δυο (Τζειμς, Νίκος) εναντίον των πέντε (Σάκης, Μαριαλένα, Χριστίνα, Ελευθερία και Παππάς), οι οποίοι μάλιστα ξεκαθάρισαν την θέση τους.

Στους κόκκινους είναι όλοι εναντίων του «Ντάφυ», ο οποίος το βραδάκι βρήκε παρέα να διασκεδάσει, αλλά δεν ήταν από την ομάδα του.

Το  έπαθλο φαγητού ήταν γαριδομακαρονάδα και χταπόδι σουβλάκι, ενώ ο στίβος μάχης το 80% του οποίου ήταν εντός θάλασσας, είχε εμπόδια ισορροπίας, τελεφερίκ, κολύμπι και στόχους που θύμιζαν αποφρακτικές βεντούζες. Οι μπλε άνοιξαν το σκορ με τον Τζειμς, όμως η Καρολίνα ισοφάρισε σε 1-1 με τη χρήση VAR (Video Assistant Referee). Οι μπλε απάντησαν με ένα σερί με τους κόκκινους να παίρνουν νίκες μόνο με τις Ελένη και Νικολέτα που δεν στάθηκαν αρκετές για να σώσουν την ομάδα τους από τη συντριβή με 10-3.

Η ήττα και το γεγονός ότι οι μπλε είχαν μονο καλά λόγια να πουν για τον Τριαντάφυλλο που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και είχε αρκετά καλή απόδοση, δεν άρεσε στον Γιώργο Κόρομι, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τον τρόπο που αγωνίστηκαν Αλέξης και Σάκης.

Οι μπλε με την έκτη σερί νίκη τους όχι μόνο απόλαυσαν το γεύμα τους, αλλά έδειξαν πως απαιτούνται αλλαγές στις ομάδες για να βρεθεί ισορροπία.  Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δυο ομάδες πως το βράδυ θα γίνει έκτακτο συμβούλιο για να αποφασιστεί η μίξη κόκκινων και μπλε!

Στο συμβούλιο πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τις νέες συνθέσεις  έριξε… βόμβα, ή οποία στη συνέχεια αποδείχθηκε Πρωταπριλιάτικο αστείο.  Η αλήθεια είναι πως «πάγωσε»  αρκετούς παίκτες, αφού περίμεναν με κομμένη την ανάσα να μπει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Σε ότι αφορά τις νέες ομάδες οι Ελευθερία Ελευθερίου, Αλέξης Παππάς και Σάκης Κατσούλης πέρασαν  στους κόκκινους και στους μπλε οι Παύλος Γαλακτερός, Ελένη Χαμπέρη, Κώστας Παπαδόπουλος και Γιώργος Κόρομι. 

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση