Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντάνιελ Κρεγκ και Netflix έρχονται Ελλάδα: Συμφωνία εκατομμυρίων για το σίκουελ του Knives Out

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 15:40 Ντάνιελ Κρεγκ και Netflix έρχονται Ελλάδα: Συμφωνία εκατομμυρίων για το σίκουελ του Knives Out

Το καλοκαίρι σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι τα γυρίσματα για το σίκουελ του Netflix, Knives Out, με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο Ντάνιελ Κρεγκ, οι Σπέτσες και μια παραγωγή 450 εκατομμυρίων δολαρίων του Netflix. Αυτό, σε τίτλο, είναι το νέο πρότζεκτ για δύο σίκουελ, που έχει και αέρα... Ελλάδας και τα γυρίσματά του θα αρχίσουν τον Ιούνιο στη χώρα.

Το καλοκαίρι τα γυρίσματα

Το Netflix, όπως αναφέρει το ROXX, θα πληρώσει αυτό το ιλιγγιώδες ποσό για τα δικαιώματα του Knives Out του Ράιαν Τζόνσον, της ταινίας του 2019 που γνώρισε μεγάλη επιτυχία με εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως και ένα μπάτζετ που δεν ξεπέρασε τα 40 εκατομμύρια.

Το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα για δύο ταινίες. Η πρώτη από αυτές που θα έχει και πάλι πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ θα γυριστεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι που μας έρχεται και πιο συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες.

Διεθνή μέσα προσδιορίζουν την έναρξη των πρώτων γυρισμάτων στην Ελλάδα στις 28 Ιουνίου.

"Στα Μαχαίρια" με στιλ Αγκάθα Κρίστι

Στην ταινία "Στα Μαχαίρια", ένα αστυνομικό μυστήριο του στιλ της Αγκάθα Κρίστι, πρωταγωνίστησε ο Κρεγκ υποδυόμενος τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ, στο πλευρό άλλων αστέρων όπως της Τζέιμι Λι Κέρτις, του Κρις Έβανς, του Ντον Τζόνσον και του Κρίστοφερ Πλάμερ.

Το Netflix ανακοίνωσε ότι αγόρασε τα δικαιώματα των δύο follow up ταινιών, όπου θα συναντηθούν και πάλι ο Ντάνιελ Κρεγκ με τον σκηνοθέτη Ράιαν Τζόνσον.

Το ποσό των 450 εκατομμυρίων δολαρίων για τα δικαιώματα των δύο σίκουελ καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες συμφωνίες streaming ταινιών που έχει ποτέ συναφθεί.

Πηγή: thetoc.gr