Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι αντιδράσεις της αλλαγής

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Απριλίου 2021 09:40 Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και οι αντιδράσεις της αλλαγής

Η λασπομαχία της ασυλίας, το νέο βιβλίο του Αλέξη Παππά, ο Τσάκι Τσαν και τα… κομμάτια της Μαριαλένας – Δείτε βίντεο.

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνήθεια που έγινε λατρεία, όταν οι κόκκινοι χάνουν την ασυλία και πάνε να ψηφίσουν. Σίγουρα δεν θα παιζόταν στο στοίχημα γιατί η απόδοση θα ήταν στα τάρταρα , καθώς το να βγει στον... τάκο ο Τριαντάφυλλος στο Survivor 4 έχει γίνει πλεον θεσμός.  Αυτή τη φορά μάλιστα το ζήτησε και ο ίδιος επηρεασμένος από το νέο του τραυματισμό. Οπότε ο τραγουδιστής θα είναι για ακόμα μια φορά (εχουμε χάσει το μέτρημα) υποψήφιος προς αποχώρηση και μένει να φανεί ποιοι θα βρεθούν απέναντι του.

Το ανακάτεμα των ομάδων  ήταν το βασικό θέμα συζήτησης κόκκινων και μπλε στην κοινή τους παραλία. Ο Αλέξης Παππάς που επέστρεψε στους κόκκινους όπως και η Ελευθερία Ελευθερίου και έγιναν πάλι ομάδα με τον Τριαντάφυλλο έβγαλε λόγο τονίζοντας πως πλέον ένα καινούργιο βιβλίο ανοίγει.

Το... νέο βιβλίο του Αλέξη Παππά σχολίασαν οι Τζειμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης που δυσκολεύονται να πιστέψουν πως θα δουν αλλαγές . Ένα σπίρτο να ρίξεις στην κόκκινη ομάδα θα γίνει μπαρούτι θεωρεί ο Τζειμς, ενώ το παρεάκι Αλέξης-Τριαντάφυλλος ανησυχεί και την Καρολίνα Καλύβα.

Ξεκαθάρισμα έκαναν και άλλοι παίκτες που δεν πείστηκαν από τον ενωτικό λόγο του Αλέξη Παππά. Ο 34χρονος ηθοποιός θεωρεί ότι όλοι πιάστηκαν στην επιφάνεια και όχι στην ουσία.

Οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν. Αφορμή το ποιος θα κοιμηθεί που μετά τις αλλαγές ομάδων, με Τριαντάφυλλο και Κώστα Παπαδόπουλο να έχουν μια διαφωνία.

Αντίθετα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μαζεύει τα κομμάτια της μετά τον «χωρισμό» της με τον Σάκη Κατσούλη.

Για τον… χωρισμό του με τη Μαριαλένα μίλησε και ο Σάκης Κατσούλης, με την πρώην φιλενάδα του να παίρνει στη συνέχεια το λόγο και να το κάνει πιο μελό.

Στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που οι δυο νέες ομάδες θα έγιναν μάχη στη λάσπη ο Σάκης Κατσούλης και ο Τζειμς Καφετζής ήταν οι πρώτοι που μπήκαν στο στίβο μάχης, με τον κόκκινο πλέον Σάκη να βρίσκει πρώτος τους στόχους για το 1-0.

Οι δυο ομάδες έδειξαν πως αυτή τη φορά ο αγώνας θα είναι ντερμπι και έτσι και έγινε, καθώς έφτασαν μαζί στο 9-9 και οδηγήθηκαν στο flag race εκεί οπου Μαριαλένα και Νίκος θα αντιμετώπιζαν Ηλία και Καρολίνα. Νικητές οι μπλε με 10-9, με το Νίκο Μπάρτζη που χάρισε τον τελευταίο πόντο στην ομάδα του να αποθεώνεται.

Μετά τη νίκη των μπλε ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον  Γιώργο Κόρομι να του πει ποιον θα επιθυμούσε να κερδίσει από την πρώην του ομάδα το τοτέμ της ατομικής ασυλίας. Ο Κόρομι απάντησε οτι υποστηρίζει Ηλία και Καρολίνα και πως θα ήθελε να δει τον Αλέξη Παππά να φεύγει από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ λίαν συντόμως. Παράλληλα ευχήθηκε περαστικά στον τραυματία Τριαντάφυλλο και του ζήτησε να επιστρέψει γρήγορα σε αγωνιστική δράση γιατί τον θέλουν ως αντίπαλο στους αγώνες.  

Στην ατομική ασυλία Αλέξης Παππάς και Ηλίας Μπόγδανος έφτασαν μέχρι το τέλος, με τον τραγουδιστή όμως να φοράει το τοτέμ στο λαιμό του. 

Στο συμβούλιο ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Αλέξη για το καινούργιο βιβλίο, ενώ  ο Κώστας Παπαδόπουλος είπε ότι δεν πίστεψε στον ενωτικό λόγο του Παππά γιατί όπως είπε είναι διπρόσωπος. 

Ο ζαχαροπλάστης συνέχισε να… κερνάει φαρμάκι τους Αλέξης Παππά και Τριαντάφυλλο αποκαλώντας τους παίκτες ριάλιτι και όχι Survivor, με τον «Ντάφυ» να γίνεται «Τσάκι Τσαν». 

Όταν ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας για ακόμα μια φορά οι κόκκινοι, ακόμα και με νεα σύνθεση, έριξαν... μαύρο στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε είχε ζήτήσει ο ίδιος να ψηφιστεί για το καλό της ομάδας.

Πηγή: protothema.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση