Νίκος Μουτσινάς: Τρία κρούσματα στην εκπομπή του - Φόβοι για μεγάλη διασπορά

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 14:31 Νίκος Μουτσινάς: Τρία κρούσματα στην εκπομπή του - Φόβοι για μεγάλη διασπορά

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά "Καλό Μεσημεράκι" αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας, καθώς έχουν βρεθεί τρία θετικά κρούσματα στην παραγωγή.

Ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι" βρίσκονται εδώ και μία βδομάδα εκτός "αέρα" του ΣΚΑΪ λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που εντοπίστηκαν στην παραγωγή της εκπομπής.

Ο Νίκος Μουτσινάς την Τρίτη (6/4), έγραψε μέσω instastories:

"Εμείς, όπως καταλάβατε και από την Πέμπτη και από την Παρασκευή και από χθες μας βρήκε ο Covid τελικά, μας έψαξε ένα χρόνο και μας βρήκε. Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οπότε για θέμα υγείας και πρόληψης δεν θα βγούμε για κάποιες μέρες ζωντανά, το καταλαβαίνετε, φαντάζομαι. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματα, κι εμάς μας λείπετε κι εμείς θέλουμε να ξαναβρεθούμε, να κάνουμε τα χαζά μας, να γελάσουμε και να περάσουμε ωραία. Στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια και θα στείλουμε πίσω όλη την αγάπη".

Το Happy Day το πρωί της Τετάρτης (7/4) αποκάλυψε πως η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας, καθώς έχουν βρεθεί τρία θετικά κρούσματα.

"Ήταν να επιστρέψει την Δευτέρα, βρέθηκε ένα κρούσμα και είχαν βρεθεί άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού την προηγούμενη εβδομάδα, την Πέμπτη στα rapid test που γίνονται πριν την έναρξη της εκπομπής", τόνισε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ενώ συνέχισε: "Την Κυριακή βρέθηκε και νέο κρούσμα κορωνοϊού σε συνεργάτη που εμφανίζεται και πιο μπροστά από τις κάμερες. Υπάρχει μια μεγάλη διασπορά σε όλη την εκπομπή. Την Δευτέρα έγιναν προσπάθειες να βγουν στον αέρα. Ζήτησαν συνεργάτες από έξω να έρθουν ώστε η εκπομπή να βγει στον αέρα. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν, επειδή είναι μεγάλη διασπορά και φοβήθηκαν να βάλουν κι άλλους ανθρώπους σε περιπέτειες. Έτσι αποφάσισαν σε συνεργασία με την παραγωγή, τον ΣΚΑΪ και τον Νίκο Μουτσινά να μην βγει τελικά η εκπομπή".

Πηγές: news247.gr, Alpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση