Survivor: Η μητέρα του Τριαντάφυλλου ξεσπά: Θέλω να φύγει από το παιχνίδι - Στεναχωριέμαι που του φέρονται έτσι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 12:26 Survivor: Η μητέρα του Τριαντάφυλλου ξεσπά: Θέλω να φύγει από το παιχνίδι - Στεναχωριέμαι που του φέρονται έτσι

Η μητέρα του Τριαντάφυλλου μίλησε για τη συμμετοχή του γιού της στο Survivor

Για τη συμμετοχή του γιού της στο Survivor μίλησε η μητέρα του Τριαντάφυλλου η οποία τόνισε σε συνέντευξή της πως στεναχωριέται που βλέπει να φέρονται έτσι στο παιδί της μέσα ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Μιλώντας στην εκπομπή "Ευτυχείτε" στο "Open" η μητέρα του τραγουδιστή, ανέφερε πως "στεναχωριέμαι πολύ που βλέπω να φέρονται έτσι στο παιδί μου μέσα στο παιχνίδι" ενώ πρόσθεσε πως "δεν υπάρχουν λόγια. Όταν είναι κάποιοι γονείς, μαμάδες και μπαμπάδες, τότε μπορούν να νιώσουν τον πόνο".

"Επικοινωνώ με τη νύφη μου καθημερινά. Όποτε μπορεί βλέπει κι εκείνη το Survivor. Όταν έχει δουλειά το βλέπει μετά. Και με τον εγγονό μου μιλάμε και περιμένει να έρθει ο μπαμπάς του. Όταν τον βλέπει να κερδίζει φωνάζει 'μπράβο μπαμπά", δήλωσε στη συνέχεια ενώ επισήμανε πως "ο Τριαντάφυλλος είναι ένα μεγάλο παιδί. Θα έλεγα ότι είναι ένα χαρισματικό παιδάκι. Όταν νευριάζει μετά από λίγο λέει 'γεια σου ρε μάνα".

"Έτσι που βλέπω θέλω να φύγει από το παιχνίδι γιατί πικραίνομαι πολύ", τόνισε χαρακτηριστικά ενώ αποκάλυψε πως "έβαλε στοίχημα με τη γυναίκα του για να δει τις αντοχές του. Ο γιος μου άντεξε πολύ περισσότερο απ’ ό,τι περίμενε".

Έμειναν Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος έφυγε η Χριστίνα Κεφαλά

H Χριστίνα Κεφαλά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το τελευταίο επεισόδιο του Survivor, αφού συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό έναντι των άλλων υποψηφίων που ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα είναι εκείνη που αποχωρεί οριστικά από το reality επιβίωσης.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ

Εκείνη δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε ότι ήταν η παίκτρια που αποχωρεί και λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες της, ανέφερε φανερά συγκινημένη:

"Ο κόσμος μίλησε. Και για την ομάδα μου χαίρομαι. Χαίρομαι που μείνανε τα παιδιά. Αναμενόμενο ήταν. Είμαι λίγο χρόνο στο παιχνιδι… Όλα θα μου λείψουν αλλά με περιμένει και η ζωή μου οπότε όλα καλά”.

Να τονίσουμε ότι στον τελευταίο της αγώνα στο Surivor η Χριστίνα πήρε τη νίκη που έδωσε τη νίκη στην ομάδα της, οπότε φεύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού ήταν η τελευταία παίκτρια που έδωσε τον πιο κρίσιμο πόντο στους Μπλε και κέρασε τους συμπαίκτες της φιλέτο μοσχαράκι.

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΕΦΑΛΑ
 
πηγή: thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση